Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Κρεμονέζε – Ίντερ 1-2: Ο Λαουτάρο «καθάρισε» για τους νερατζούρι

Κρεμονέζε – Ίντερ 1-2: Ο Λαουτάρο «καθάρισε» για τους νερατζούρι

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες ήταν καυτός και η Ίντερ πέρασε από την έδρα της Κρεμονέζε (1-2).

Εβγαλε χαρακτήρα στο Giovanni Zini η Ίντερ. Παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ, η αρμάδα του Ιντζάγκι γύρισε… τούμπα το ματς, επικρατώντας με 2-1 της Κρεμονέζε.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «νερατζούρι» ήταν ο Λαουτάρο Μαρτίνες. Ουσιαστικά, το αποψινό τρίποντο έφερε φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του Αργεντινού επιθετικού (2 γκολ).

Μετά και τη νίκη στην Κρεμόνα, η Ίντερ σκαρφάλωσε ξανά στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα πίσω από την πρωτοπόρο Νάπολι.

Η Κρεμονέζε μπήκε δυνατά στο ματς και στο 11ο λεπτό, ο Οκερέκε με απίθανο φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Στο 17’ το σουτ του Τζέκο μέσα από την περιοχή, πέρασε λίγο έξω ενώ στο 21’ ο Καρνεζέκι απέκρουσε ασταθώς το σουτ του Βόσνιου και στην επαναφορά ο Λαουτάρο πλάσαρε για το 1-1 της Ίντερ.

Η ομάδα του Ιντζάγκι πήρε ώθηση από την ισοφάριση του Λαουτάρο, χάνοντας τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη.  Στο 27′ ο Αργεντινός επιχείρησε το σουτ από το πέναλτι με την μπάλα να… ξύνει το δοκάρι της Κρεμονέζε, ενώ στο 35’ και η κεφαλιά του Γκαλιαρντίνι πέρασε ελάχιστα έξω.

Στο 47ο λεπτό η προσπάθεια του Ντιμάρκο σταμάτησε στο δοκάρι του Καρνεζέκι, ενώ στο 64’ το γυριστό του Τζέκο από το πέναλτι κόντραρε σε σώματα. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ήρθε η λύτρωση για την Ίντερ. Ο Τζέκο πέρασε κάθετα στον Λαουτάρο που με υπέροχο τελείωμα, διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ: Καρνεζέκι, Κίρικες, Βάσκες, Μπιανκέτι (67’ Μπουοναϊούτο), Σερνίκολα, Βαλέρι, Μπενάσι, Καστανιέτι (59’ Ντέσερς), Μεϊτέ, Τσιοφάνι (60’ Αφενά Γκιάν), Οκερέκε (72’ Τζανιμάκια).

ΙΝΤΕΡ: Ονάνα, Μπαζτόνι, Ατσέρμπι, Νταρμιάν, Ντάμφιρς, Ντιμάρκο (67’ Γκόζενς), Γκαλιαρντίνι, Τσαλχάνογλου (66’ Ασλάνι), Μχιταριάν, Ντζέκο (77’ Λουκάκου), Λαουτάρο Μαρτίνες (77’ Κορέα).

Sports in

Αντετοκούνμπο: «Έλα έτοιμος έτσι ώστε να μην χρειαστεί να προετοιμαστείς» (vid)

Η ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο ενόψει και του φιλικού της Ελλάδας με τη Σερβία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024