Πολλά δεδομένα ανατρέπονται στη δραματική σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς» και οι εξελίξεις που έρχονται θα είναι θυελλώδεις.
Απόψε στις 21:00
Ο Δημοσθένης προετοιμάζει την εκδίκηση που θα πάρει από τον Κεφάλα και τη συμμορία του για τον χαμό του Κίμωνα. Ο Χρήστος δέχεται στην ταβέρνα νέα επίσκεψη από τους μπράβους που θέλουν να του πουλήσουν προστασία, οι οποίοι αυτή τη φορά του σπάνε το μαγαζί. Η Ιουλία συναντά τη Βασιλική και, μέσα από τα δικά της βιώματα, την κάνει να δει την πραγματική διάσταση της κατάστασης με τον Φίλιππο. Ο Γεράσιμος έχει καταλάβει ότι ο Αλέξης κρύβει τα πραγματικά του συναισθήματα και του κλείνει ραντεβού προκειμένου να βρεθούν και να μιλήσουν οι δυο τους. Η Δήμητρα αρνείται να πιστέψει ότι ο Κίμωνας αυτοκτόνησε και επικοινωνεί με έναν συνάδελφό της στην Αθήνα ζητώντας του να ψάξει στοιχεία για την εταιρεία του Δημοσθένη.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.