Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Εκτύπωση φωτογραφιών από το κινητό σου: Ο πιο εύκολος τρόπος να το κάνεις σε λίγα βήματα

Εκτύπωση φωτογραφιών από το κινητό σου: Ο πιο εύκολος τρόπος να το κάνεις σε λίγα βήματα

Το μόνο δύσκολο στην όλη διαδικασία, είναι να επιλέξεις τις αγαπημένες σου

Ρίξε μια γρήγορη ματιά στο σπίτι σου. Πόσες τυπωμένες φωτογραφίες υπάρχουν γύρω σου; Και πόσες από αυτές χρονολογούνται… μετά το 2005; Στοιχηματίζουμε ότι μετριούνται στα δάχτυλα ενός χεριού, παρόλο που στη γκαλερί του Smartphone σου υπάρχουν εκατοντάδες – αν όχι χιλιάδες – αγαπημένα στιγμιότυπα, τα οποία πιθανότατα σπανίως κοιτάζεις. Καιρός να ξαναβάλεις τα άλμπουμ και τις κορνίζες στη ζωή σου, ζωντανεύοντας τις αναμνήσεις σου. Άλλωστε, πλέον η εκτύπωση των φωτογραφιών που έχεις τραβήξει με το Smartphone σου γίνεται ευκολότερη από ποτέ.

Εύκολα και γρήγορα με ένα tap

Κι αυτό γιατί ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ παρουσίασε την αναβαθμισμένη υπηρεσία G Photoprint, που γίνεται digital μέσα από την εφαρμογή G App. Πράγμα που σημαίνει ότι πλέον μπορείς με ένα άγγιγμα να εκτυπώσεις φωτογραφίες υψηλής ποιότητας, είτε επιτόπου, σε ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα, είτε online, με δωρεάν παράδοση στον χώρο που επιθυμείς.

.

Τι πρέπει να κάνεις

Στην πραγματικότητα, αρκεί να κατεβάσεις στο κινητό σου το G App. Το φιλικό interface της εφαρμογής θα αναλάβει τα υπόλοιπα, επιτρέποντάς σου να εκτυπώσεις τις φωτογραφίες σου με λίγα μόνο κλικ. Μέσα από το απλό μενού μπορείς να επιλέξεις τις εικόνες από το smartphone ή το tablet σου που αξίζουν να περάσουν στο φωτογραφικό χαρτί και το μέγεθος στο οποίο θέλεις να τις τυπώσεις. Αυτή η επιλογή είναι, στην πραγματικότητα, η μόνη δυσκολία που θα συναντήσεις. Εδώ που τα λέμε, βέβαια, κανείς δεν σε εμποδίζει να  επιλέξεις περισσότερες – σίγουρα όχι το κόστος.

.

Επόμενο βήμα, η επιλογή του τρόπου εκτύπωσης και παραλαβής των φωτογραφιών σου. Αν είσαι βιαστικός, μπορείς να επιλέξεις να τις εκτυπώσεις επιτόπου σε ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και να τις παραλάβεις από εκεί. Αν πάλι προτιμάς την άνεση του σπιτιού σου, όχι μόνο έχεις τη δυνατότητα να ολοκληρώσεις εύκολα και απομακρυσμένα τη διαδικασία μέσω της online εκτύπωσης, αλλά και να παραλάβεις τις φωτογραφίες εντός 5 ημερών, είτε σε ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, είτε στον χώρο σου, με δωρεάν μεταφορικά. Όταν η παραγγελία σου είναι έτοιμη, το G App θα φροντίσει να σε ενημερώσει.

Εκατομμύρια αναμνήσεις

Πρόκειται για το επόμενο βήμα μιας ήδη εξαιρετικά δημοφιλούς υπηρεσίας, αφού από το 2004 μέχρι και σήμερα η υπηρεσία G Photoprint έχει αξιοποιηθεί για την εκτύπωση περισσότερων από 45.000.000 αναμνήσεων πελατών της ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Τώρα, το G Photoprint εκσυγχρονίζεται, γίνεται ακόμη πιο ευέλικτο και αναβαθμίζει την εμπειρία του χρήστη, μέσω του G App, του Προγράμματος Επιβράβευσης ΓΕΡΜΑΝΟΣ που μετρά ήδη χιλιάδες ενεργούς χρήστες και περισσότερα από 300.000 downloads στα τρία χρόνια της λειτουργίας του.

Όπως καταλαβαίνεις, η εκτύπωση των αγαπημένων σου στιγμών δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερη. Πράγμα που σημαίνει ότι είναι η ώρα να φτιάξεις το δικό σου άλμπουμ.

Μάθε περισσότερα για την υπηρεσία G Photoprint.
Οι φωτογραφίες εκτυπώνονται σε ψηφιακά φωτογραφικά μηχανήματα και αναλώσιμα της εταιρείας Kodak, διασφαλίζοντας την υψηλή ποιότητα της εκτύπωσης.

Sports in

Ο Σπανούλης και η «θεωρία της σκάλας»

Ένα πράγμα που είχε μάθει αυτή η γενιά από τους παλαιότερους ήταν να μην αφήνει κανένα παιχνίδι χωρίς μάχη μέχρι εσχάτων με πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα φυσικά τον επικό ημιτελικό με τη Γαλλία στο Ευρωμπάσκετ του 2005

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024