Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Μονόδρομος η αντίδραση κόντρα στον Ιωνικό

Άρης: Μονόδρομος η αντίδραση κόντρα στον Ιωνικό

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για τον Άρη, εκτός από τη νίκη στο σημερινό (4/2, 19.00) παιχνίδι στη Νίκαια, ενώ ο Πάρντιου θα πάρει την τελευταία στιγμή τις οριστικές του αποφάσεις σε ότι αφορά ορισμένες θέσεις στην ενδεκάδα.

Ο Άλαν Πάρντιου αναμένεται να αποφασίσει την τελευταία στιγμή για ορισμένες θέσεις στο βασικό σχήμα. Σε ότι αφορά την κορυφή της επίθεσης, οριακό προβάδισμα φαίνεται ότι έχει τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Γκρέι, χωρίς, όμως, να αποκλείεται και το να ξεκινήσει ο Καμαρά.

Ο Πάλμα εξακολουθεί να είναι εκτός λόγω τραυματισμού, ενώ σε ότι αφορά τις δυο πλευρές της μεσαίας γραμμής, προβάδισμα έχουν οι Γκαρσία και Ιτούρμπε. Στις προηγούμενες προπονήσεις, δοκιμάστηκε και ο Μαζικού στο αριστερό άκρο, χωρίς, πάντως, η συγκεκριμένη περίπτωση να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Ξεκάθαρα τα πράγματα στις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας. Ο Κουέστα αναμένεται να είναι τερματοφύλακας, ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Πίρσμαν το αριστερό, ενώ Φαμπιάνο και Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Ο Νταμπό θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Ετέμπο και θα είναι ο παρτενέρ του Ντουκουρέ στα αμυντικά χαφ, ενώ μπροστά τους θα αγωνιστεί ο Νταρίντα.

Only in

Σε ποιες χώρες της ΕΕ ζητούν άσυλο πολίτες από 20 αυταρχικές ή εμπόλεμες χώρες;

Η Υπηρεσία Ασύλου της ΕΕ (EUAA) κατέταξε τα αιτήματα παροχής ασύλου από 20 χώρες καταγωγής στις χώρες που επιδιώκουν να πάνε και τις προσφυγικές τάσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024