Στον «αέρα» το Ατρόμητος – ΑΕΚ λόγω… γκολπόστ
Κίνδυνος αναβολής υπάρχει στην αναμέτρηση του Ατρόμητου με την ΑΕΚ λόγω προβλήματος στις εστίες του γηπέδου.
Ορατό είναι το ενδεχόμενο αναβολής του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι καθώς υπάρχει πρόβλημα με τις δύο εστίες του γηπέδου.
Συγκεκριμένα, η Ένωση ενημέρωσε τους διαιτητές ότι υπάρχουν μεγάλες διαφορές στις αποστάσεις, οι αρμόδιοι έκαναν τις μετρήσεις και διαπίστωσαν πως όντως υπάρχει πρόβλημα, με τη διεξαγωγή του ματς να είναι στον «αέρα».
Εδώ και μερικά λεπτά γίνεται προσπάθεια να διορθωθεί το πρόβλημα ώστε οι δύο εστίες να έχουν τις ίδιες πραγματικές διαστάσεις! Αν αυτό δεν καταστεί δυνατό μέχρι τις 18:00, τότε το ματς θα αναβληθεί.
- Ιστορία ή θρύλος – Υπήρξε ποτέ η χαμένη Ατλαντίδα;
- Τα 11 βήματα που ξεκλειδώνουν τον ΕΝΦΙΑ – Η διαδικασία έκδοσης των εκκαθαριστικών
- Εκτός κυβέρνησης οι απρόθυμοι υπουργοί
- «Θα το μισήσουν»: Ο μεγάλος φόβος του Τζορτζ Κλούνεϊ για την ξαφνική αλλαγή στην εμφάνισή του
- Στο Μισθοδικείο η επαναφορά 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο
- Καίτη Κωνσταντίνου: Και ποιος δεν έχει πει ατάκες της Σωσώς από τα «Εγκλήματα» δίνοντας ένα ρεσιτάλ κακίας;