Στο Λονδίνο ταξίδεψε η Δέσποινα Βανδή, ώστε να βρεθεί στο πλευρό της 19χρονης κόρης της, Μελίνας Νικολαΐδη.

Μαμά και κόρη έχουν μια υπέροχη σχέση και απολαμβάνουν στο έπακρο η μια την παρέα της άλλης. Γι΄αυτό η τραγουδίστρια όταν η Μελίνα βρίσκεται στη βρετανική πρωτεύουσα φροντίζει να ξεκλέβει λίγο χρόνο από τις επαγγελματικές της και να βρίσκεται πλάι της.

Έτσι έκανε και αυτή τη φορά. Σήμερα μάλιστα, δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία από μια τους έξοδο, στην οποία ποζάρουν χαμογελαστές. Ντυμένες με casual outfit, γευμάτισαν σε γνωστό εστιατόριο και πέρασαν καταπληκτικά.

«When in London», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε την παρακάτω

Η Μελίνα Νικολαΐδη έχει μετακομίσει στην Αγγλία από τον Σεπτέμβριο, όπου σπουδάζει υποκριτική. Η νεαρή αποφάσισε να ακολουθήσει το μεγάλο της όνειρο και οι γονείς της την στήριξαν έμπρακτα.

Μιλώντας στο Queen.gr η Δέσποινα Βανδή έχει αναφέρει για την κόρη της: «Η Μελίνα από 8 χρονών ήταν καλλιτεχνική φύση και το έβλεπα, γιατί μόνιμα τραγουδούσε. Κάποια στιγμή ήθελε να σπουδάσει στην Νομική, γιατί είναι και δυναμική, αλλά αυτό με τρόμαζε. Ερχόταν σε αντιπαράθεση με την καλλιτεχνική της φύση. Χάρηκα που τελικά πήρε άλλη απόφαση, αβίαστα και μόνη της. Τότε της είπα ότι θα σταθώ δίπλα της και θα την στηρίξω όσο μπορώ. Έτσι οφείλουν να κάνουν οι μάνες.

Είπα ότι το παιδί μου έχει ταλέντο και ευχήθηκα «μακάρι να κάνει αυτό που την εκφράζει». Ποτέ δεν είπα, να μην ακολουθήσει τον δικό μου δρόμο. Και τώρα ήρθε η ώρα να φύγει για την Αγγλία για να σπουδάσει υποκριτική. Της είπα: «Παιδί μου είσαι στην αρχή του ταξιδιού σου. Θα ξετυλίξεις μόνη σου το κουβάρι της ζωής σου και θα το πας όπου θέλεις. Εσύ θα χαράξεις τη διαδρομή σου και αυτό που αγαπάς αυτό και να ακολουθήσεις».