Σωτήρης Καλυβάτσης: Απίθανες αποκαλύψεις για τον Κανάκη και τους «ΑΜΑΝ» – «Με τον Αντώνη»
Δείτε όλα όσα είπε...
Ο Σωτήρης Καλυβάτσης βρέθηκε καλεσμένος του Θέμης Γεωργαντάς, το βράδυ της Κυριακής, στο πλατό του After Dark.
Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την πρώτη φορά που βρέθηκε τηλεοπτικά με την ομάδα του Κομφούζιο στη Θεσσαλονίκη, ενώ διαφοροποίησε τον «μύθο» που επικρατεί πίσω από τη δημιουργία του τίτλου της εκπομπής «ΑΜΑΝ».
Οι αποκαλύψεις για τους «ΑΜΑΝ»
Πιο συγκεκριμένα, ο Σωτήρης Καλυβάτσης εξομολογήθηκε πως «όλα ξεκίνησαν το 1994. Ήδη είχαν ξεκινήσει τα παιδιά το Κομφούζιο από την προηγούμενη σεζόν και πήγαν για τα καλοκαιρινά τους επεισόδια στη Χαλκιδική. Εκεί ο φίλος και αδελφός μου, Αντώνης Παραράς σκέφτηκε να πάρει το συνεργείο και να έρθει στην κατασκήνωση όπου εργαζόμουν εγώ στο δεύτερο πόδι. Έτσι γνωριστήκαμε με τους υπόλοιπους γιατί με τον Αντώνη συνεργαζόμασταν και στη ΧΑΝΘ Θεσσαλονίκης και στην κατασκήνωση. Ήρθε μαζί με το συνεργείο από το πρώτο πόδι στο δεύτερο, που βρισκόμουν, για να παρουσιάσουμε την κατασκήνωση ουσιαστικά και μαζί με αυτό μού είπε να κάνουμε κάποιο βίντεο. Κατέβασα, λοιπόν, τη συλλογή των γυαλιών που είχα, γύρω στα 50 – 60 γυαλιά και έγινε το πρώτο μου προσωπικό βιντεάκι στο Κομφούζιο».
«Αυτή ήταν η πρώτη μου φορά σαν γκεστ. Του άρεσε πάρα πολύ και του Αντώνη Κανάκη αυτό που είδε και συμφωνήσαμε από τη νέα σεζόν να ενταχθώ και γω στην τηλεοπτική ομάδα» πρόσθεσε ακόμα ο Σωτήρης Καλυβάτσης στο late night.
«Ισχύει ότι τίτλος ΑΜΑΝ, θέλω να μου λύσεις αυτή την απορία, είναι όντως τα αρχικά για το Αντώνη Μας Άφησες Νωρίς;» ρώτησε ο Θέμης Γεωργαντάς τον καλεσμένο του για να λάβει την εξής απόκριση: «Κοίταξε, είναι κάτι που κατέβασε η κούτρα μου όσο ήταν ζωντανός ακόμα ο φίλος μας. Στη συνέχεια, όμως, οι τηλεθεατές μας το έφτιαξαν έτσι. Όχι, δεν ήταν για αυτό, αλλά έγινε στην πορεία για αυτό».
Δείτε το βίντεο
- Συρία: Τραμπ και Σάρα συζήτησαν για τις εγγυήσεις των δικαιωμάτων των Κούρδων
- Γουατεμάλα: 9ος αστυνομικός νεκρός από τα πυρά συμμοριών
- Ιράν: Η Lufthansa αναστέλλει τις πτήσεις προς και από την Τεχεράνη μέχρι και τις 29 Μαρτίου
- Τουλάχιστον 1.500 μέλη του Ισλαμικού Κράτους δραπέτευσαν από φυλακές της Συρίας
- Τρίπολη – Νεστάνη: Νεκρός εντοπίστηκε ηλικιωμένος κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε κατοικία
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τρεις ανατροπές υπέρ των παιδιών
- Η Μολδαβία αποχώρησε από την ευρασιατική ομάδα ΚΑΚ της οποία ηγείται η Ρωσία
- Η Premier League αποθέωσε τον Κωστούλα για το καταπληκτικό γκολ (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)






























![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)













































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442