
Μαρία Ηλιάκη: Με μαυρισμένο μάτι εξηγεί ποιος την χτύπησε
Με ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram η Μαρία Ηλιάκη δίνει εξηγήσεις για το μαυρισμένο μάτι της.
Με μαυρισμένο μάτι παρουσιάστηκε σήμερα στους διαδικτυακούς της φίλους η Μαρία Ηλιάκη προκαλώντας σοκ και πολλά ερωτηματικά για το τι της συνέβη.
Η ίδια αποκάλυψε πως για τη μελανιά στο μάτι ευθύνεται η κόρη της, Κατερίνα, η οποία πάνω σε μία κίνηση αυθόρμητης αγάπης την τραυμάτισε στο μάτι. Μάλιστα, αυτός ήταν και ο λόγος που απείχε τόσες ημέρες από τα social media, καθώς εικάζουμε πως η μελανιά θα ήταν πιο έντονη.
«Εγώ δεν μεγαλώνω παιδί, μάλλον τον Ρόκυ Μπαλμπόα μεγαλώνω. Από την πολλή την αγάπη της η Κατερινούλας μού έριξε μια κουτουλιά, είμαι έτσι 8 μέρες. Γι’ αυτό δεν εμφανιζόμουν όλες αυτές τις μέρες γιατί ήμουν… μαύρη. Ήταν πολύ ευαίσθητο το σημείο και με παράκουτούλησε. Περαστικά μου», ανέφερε η Μαρία Ηλιάκη στο instagram.
Δείτε παρακάτω το βίντεο που ανήρτησε η παρουσιάστρια:
- Κρήτη: Συνελήφθη 35χρονος που ήθελε να μπει με αναμμένο τσιγάρο σε αεροπλάνο
- «Νιώθω ότι έχω κερδίσει το λαχείο»: Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Αμάλ δεν έχουν τσακωθεί ούτε μια φορά εδώ και δέκα χρόνια
- Ζητείται ποντίφικας για όλες τις δουλειές – Τα υπέρ και κατά των 10 πιθανών διαδόχων του Φραγκίσκου
- Πάπας Φραγκίσκος: Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες από το Βατικανό – Σε ανοιχτό φέρετρο το σκήνωμά του
- «Ταμπού» στο ΜΕGA: Η Αλεξάνδρα μιλά για το παιδικό της τραύμα στο Μηνά
- Συμμαχία για «πράσινα» κτίρια στη Θεσσαλονίκη