H Ferrari 250 Testa Rossa είναι από τα σπανιότερες, ακριβότερα και πιο ακριβοθώρητα δημιουργήματα του Maranello και οι πιθανότητες να τη δει κανείς πολλω μάλλον δε να την αποκτήσει είναι απειροέλαχιστες και προϋποθέτουν φυσικά εκατομμύρια αλλά και το να πείσει κάποιον από τους ευάριθμους ιδιοκτήτες να την αποχωριστεί. Πλέον, ωστόσο, χάρη στην εγνωσμένη αδυναμία της βρετανικής Little Car Company στις υπό κλίμακα ρέπλικες ιδιαιτέρως σπάνιων ιστορικών μοντέλων, το ενδεχόμενο απόκτησης μιας Testa Rossa δείχνει λίγο πιο εφικτό.

Η βρετανική φίρμα δημιούργησε μια νέα, υπό κλίμακα ¾ έκδοση της Testa Rossa με την ονομασία Pacco Gara. Όπως συνηθίζει η βρετανική φίρμα για όλα τα δημιουργήματά της, η εξέλιξή της Testa Rossa πραγματοποιήθηκε με την ενεργή συνδρομή της Ferrari ενώ, αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη έκδοση επωφελείται από περισσότερη ισχύ και νέα χαρακτηριστικά σε σχέση με την απλή Testa Rossa J της Little Car Company.

Aναλυτικότερα, η Pacco Gara επωφελείται από ένα ισχυρότερο ηλεκτρικό μοτέρ με απόδοση 19 ίππων ενώ διαθέτει αναβαθμισμένο σύστημα πέδησης το οποίο αποτελείται από διάτρητα δισκόφρενα. Το παζλ συμπληρώνουν τα ρυθμιζόμενα αμορτισέρ αλλά και το αναβαθμισμένο σύστημα διεύθυνσης  οποίο υπόσχεται περισσότερη ακρίβεια και ευελιξία.

«Παρουσιάζοντας την νέα έκδοση Pacco Gara της Testa Rossa J, ένα εξαιρετικό παράδειγμα της στενής συνεργασίας μας με την Ferrari, αποφασίσαμε να της δώσουμε μια αγωνιστική χροιά, πραγματοποιώντας βελτιώσεις τόσο σε επίπεδο τεχνολογίας όσο και αισθητικής με στόχο υψηλότερες επιδόσεις», τόνισε ο επικεφαλής της Little Car Company, Ben Hedley συμπληρώνοντας ότι όλες οι αλλαγές έχουν την έγκριση του Maranello.

Υπό το αγωνιστικό σκεπτικό, η μικρή Ferrari συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο κλωβό ασφαλείας ενώ οι ζώνες ασφαλείας είναι της Sabelt όπως και τα μονοθέσια της Ferrari στην Formula 1. Στις λεπτομέρειες ξεχωρίζει ο μονός εξωτερικός καθρέφτης στην πλευρά του οδηγού και τα λειτουργικά φώτα που ακολουθούν την εποχή του μοντέλου. Στις επιλογές διατίθεται και κάλυμμα για την θέση του συνοδηγού, σε μαύρη ή κόκκινη απόχρωση, κατασκευασμένο από το ίδιο δερμάτινο υλικό με τις επενδύσεις.

Η πρεμιέρα της ηλεκτρικής Ferrari υπό κλίμακα αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο Concours d’ Elegance στο St. Moritz της Ελβετίας οπότε και θα ανακοινωθεί και το σχετικό τίμημα το οποίο προδιαγράφεται ιδιαιτέρως υψηλό με δεδομένο ότι η βρετανική φίρμα έχει διαθέσει μια ανάλογων προδιαγραφών Bugatti Type 35 και μια Aston Martin DB5 με τιμές 80.000 και 90.000 στερλινών αντίστοιχα.