Θέση Μαρινάκη για SL2: «Δεν θα μιλήσει με όσους έχουν κάνει την κατηγορία συνδικάτο εγκλήματος»
Ξεκάθαρη είναι η στάση του Βαγγέλη Μαρινάκη γύρω από τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην Superleague 2. Και εκφράστηκε για άλλη μια φορά υποστηρίζοντας πως δεν υπάρχει η παραμικρή πρόθεση να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τους επικεφαλής της Super League 2 ως πρόεδρος της Stoiximan Super League.
Η δεύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου που έχει βάλει «λουκέτο» ως αντίδραση για τα χρήματα από το στοίχημα, συνέστησε επιτροπή για να συναντηθεί με τους αρμόδιους φορείς. Κάτι όμως που δεν πρόκειται να γίνει με την Σούπερ Λιγκ όπως ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της Βαγγέλης Μαρινάκης.
Η θέση του είναι πως «… δεν πρόκειται να κάτσει στο τραπέζι με Λεουτσάκους, Πρίτσες, Νταβέληδες ή το Γιαννάκη και όποιον άλλο έχει καταντήσει τη δεύτερη κατηγορία συνδικάτο του εγκλήματος. Μέχρι να καθαρίσει το τοπίο δεν έχουμε τίποτα να πούμε με κανέναν».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Ολυμπιακός θα πάει στη Γερμανία για τη ρεβάνς με τη Λεβερκούζεν, έτοιμος να δώσει τη μεγαλύτερη μάχη για να φτάσει στην ανατροπή, όπως ανέφερε στο μήνυμά του ο Ροντινέι.
Ασταμάτητοι οι Ντιτρόιτ Πίστονς, νίκησαν και μέσα στη Νέα Υόρκη τους Νικς με 126-111, με τον Κέιντ Κάνιγχαμ, να βάζει 42 πόντους. - Όλα τα αποτελέσματα του NBA.