Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το μίνι λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα στη Γουέστ Χαμ και την Τσέλσι, με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 1-1, για την 23η αγωνιστική της Premier League. Σημαντικός βαθμός για τα «Σφυριά» στη μάχη της παραμονής, ούτε σήμερα κατάφερε να πάρει τη νίκη η ομάδα του Πότερ που είδε τον Ζοάο Φέλιξ να σκοράρει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των «μπλε».

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Ζοάο Φέλιξ στο 16΄, αλλά η «απάντηση» των «Σφυριών» ήταν άμεση με τον Έμερσον (28΄). Στο 89΄, οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Σούτσεκ, αλλά μετά την εξέταση της φάσης από το VAR διαπιστώθηκε ότι στην αρχή αυτής, ο Ράις βρισκόταν σε θέση οφσάιντ.

Η Τσέλσι διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι στις καθυστερήσεις (χέρι του Σούτσεκ), παρ΄ όλα αυτά ο διαιτητής δεν κλήθηκε καν από το VAR για να «τσεκάρει» τη φάση.

Γουέστ Χαμ: Φαμπιάνσκι, Κέρερ, Ογκμπόνα, Αγκέρντ (80′ Τζόνσον), Τσουφάλ, Πακετά (14′ Σούτσεκ), Ράις, Έμερσον, Μπόουεν, Μπενραχμά (67′ Ντάουνς), Αντόνιο (67′ Ινγκς)

Τσέλσι: Κέπα, Τζέιμς, Τιάγκο Σίλβα, Μπαντιασίλ, Κουκουρέγια (67′ Τσίλγουελ), Λόφτους-Τσικ (79′ Γκάλαγκερ), Φερνάντες, Μαντουέκε (68′ Μάουντ), Φέλιξ, Μούντρικ (67′ Ζιγές), Χάβερτς