Σοκ στον ΠΑΣ με τον τραυματισμό του Παμλίδη
Άσχημη εξέλιξη για τον άσο του ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος αποχώρησε με φορείο από το γήπεδο στην αναμέτρηση κόντρα στον Ιωνικό.
«Πλήγμα» για τον ΠΑΣ Γιάννινα μιας και το σύνολο του Θανάση Στάικου… έχασε στο 45′ τον Γιώργο Παμλίδη λόγω τραυματισμού στο παιχνίδι με τον Ιωνικό.
Ο Έλληνας επιθετικός προσγειώθηκε άσχημα με το πόδι του μετά από εναέρια μονομαχία και έγινε αναγκαστική αλλαγή.
Μάλιστα ο Έλληνας άσος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο των Ιωαννίνων για εξετάσεις, καθώς υπάρχουν φόβοι για κάταγμα στην αριστερή ποδοκνημική του.
- Σύστημα συναγερμού στα κινητά για αεροπορικές επιθέσεις εγκαθιστά η Σουηδία
- Γερμανία: Το ZDF απέλυσε δημοσιογράφο που χρησιμοποίησε βίντεο – προϊόν AI σε ρεπορτάζ για την ICE
- Κάρλο Μαρία Βιγκάνο: Ο αφορισμένος Αρχιεπίσκοπος είναι ο σύμβουλος του Μελ Γκίμπσον στο sequel της ταινίας Τα Πάθη του Χριστού
- Ουκρανία: Νέα τηλεδιάσκεψη κορυφής της Συμμαχίας των Προθύμων την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου
- Έλεγχοι για τα όρια ταχύτητας σε κατοικημένες περιοχές – Τι πρόστιμο θα πληρώσετε αν οδηγείτε με πάνω από 30 χλμ/ώρα
- Έμειναν στην ίδια τάξη οι νέοι διαιτητές του Λανουά


