Στην επιστροφή του στον πάγκο του Άρη, μετά την απομάκρυνση του Πάρντιου από την τεχνική ηγεσία, ο Τόλης Τερζής επέλεξε να κάνει αλλαγές στο βασικό σχήμα.

Ο Ετέμπο εξέτισε την ποινή του και επέστρεψε στην ενδεκάδα, όπως και ο Πάλμα που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Ακόμα ο Καμαρά ξεκινάει στην κορυφή της επίθεσης, ενώ ο Γκρέι έμεινε στον πάγκο.

Ο Ενκουλού θα είναι ο αντικαταστάτης του τραυματία Μπράμπετς στο κέντρο της άμυνας. Τέλος, ο προπονητής του Άρη επέλεξε τον Γκαρσία για τη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής.

Ο Τερζής παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Μαζικού το αριστερό, έξω Φαμπιάνο και Ενκουλού θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Ετέμπο και Νταρίντα θα αγωνιστούν στα αμυντικά χαφ, ο Ιτούρμπε δεξιά στη μεσαία γραμμή, ο Πάλμα αριστερά και ο Γκαρσία πίσω από τον Καμαρά, που ξεκινάει στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Σιαμπάνης, Νταμπό, Καμάτσο, Ρουπ, Γκρέι, Πίρσμαν, Εμπακατά, Χριστοδουλόπουλος και Σγούρος.