Τέσσερις… μπαλοθιές έριξε ο ΟΦΗ στη Λαμία, κάνοντας μια εξαιρετική εμφάνιση και επικρατώντας της τοπικής ομάδας με σκορ 4-1, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Superleague.
Οι παίκτες του Βάλντας Νταμπράουσκας ήταν απλά απολαυστικοί σκοράροντας από δύο φορές σε κάθε ημίχρονο, καθαρίζοντας έτσι την υπόθεση νίκη.
Αυτό το αποτέλεσμα ανεβάζει τους Κρητικούς στην 9η θέση και τους 23 πόντους, ενώ το σύνολο του Σάββα Παντελίδη έμεινε στην τελευταία θέση και τους 12 βαθμούς.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον ΟΦΗ που προηγήθηκε μόλις στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Τοράλ να κάνει το 1-0 ύστερα από την πάσα του Μπάκιτς. Ο δημιουργός έγινε σκόρερ στο 43′ όταν πήρε την ασίστ του Λάρσον για να γράψει το 2-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός δεν έπεσε και οι Κρητικοί συνέχισαν να πιέζουν για να βρουν κι άλλα γκολ.
Στο 61′ ο Ντιουσέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ στο 84ο λεπτό του αγώνα ο Φελίπε έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του. Το μόνο που κατάφερε η Λαμία ήταν να μειώσει με τον Τσιλούλη στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου μόνο καλά λόγια είχε να πει για την απόδοση της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο και ζήτησε σοβαρότητα ενόψει Λιόν
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την επικράτηση του Ολυμπιακού επί της Εφές με 74-68 υπογράμμισε τη σημασία της νίκης και παράλληλα, στάθηκε στην κακή εμφάνιση των Ερυθρόλευκων στο δεύτερο ημίχρονο.
Η Άστον Βίλα πέρασε με 1-0 από την Πόλη επί της Φενέρμπαχτσε και η Λιόν «καθάρισε» με 1-0 τη Γιουνγκ Μπόις στην Ελβετία. Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της League Phase του Europa League.
LIVE: Μπράγκα – Νότιγχαμ Φόρεστ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπράγκα – Νότιγχαμ Φόρεστ για την 7η αγωνιστική της League Phase του Europa League.