Σάββατο 17 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Μανίκας: Θα βαφτίσει τον γιο της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου;

Γιώργος Μανίκας: Θα βαφτίσει τον γιο της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου;

Ο Γιώργος Μανίκας αναφέρθηκε στους φίλους του Γιώργο Χανταμπάκη και Δημήτρη Αλεξάνδου. Τι είπε για τη γνωριμία του με την Ιωάννα Τούνη.

Ο γνωστός παρουσιαστής και μοντέλο Γιώργος Μανίκας, που τα τελευταία χρόνια απέχει από τους τηλεοπτικά πράγματα της χώρας, μίλησε για τους φίλους του Στέλιο Χανταμπάκη και Δημήτρη Αλεξάνδρου και τα προσωπικά του.

Εμφανίστηκε στο πλατό της βραδινής εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου The 2night Show και αναφέρθηκε στον λόγο για τον οποίο δεν θέλει να σχολιάζει τους φίλους τους.

«Επειδή τυχαίνει να είναι φίλοι μου ο Αλεξάνδρου κι ο Χανταμπάκης, με παίρνουν τηλέφωνο να σχολιάσω. Δεν μου αρέσει να λέω για τους άλλους και τα προσωπικά τους, όπως και για τα δικά μου. Αυτά μένουν κι επειδή έχουμε και παιδιά, πρέπει να προσέχουμε τι λέμε. Για να παίξει ένα θέμα στην τηλεόραση, πρέπει να είναι βαρύ και το τραβάνε. Μου είναι δύσκολο να πω κάτι για την προσωπική ζωή του άλλου, ακόμα κι αν ξέρω. Δεν θέλω να εκθέσω για να βγει απλά στην τηλεόραση.

Δεν μου αρέσει να λένε για τα προσωπικά χωρίς να ξέρουν. Γράφουν πράγματα που δεν τα ξέρουν και τα λένε έτσι. Αυτά μένουν και θα γκουγκλάρει ο γιος μου και θα δει κάτι που δεν είναι τεκμηριωμένο. Πολλοί δημοσιογράφοι γράφουν χωρίς να ξέρουν, οπότε αυτό μένει και δεν είναι καλό» σημείωσε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μανίκας στην εκπομπή The 2night Show.

Ο Γιώργος Μανίκας νονός του γιου της Τούνη;

«Δεν ξέρω ακόμη αν θα βαφτίσω τον γιο της Τούνη και του Αλεξάνδρου. Θα είμαι σίγουρα στη βάφτιση. Είμαστε κολλητοί φίλοι. Ο Δημήτρης είναι τρελαμένος, το ήθελε πολύ. Την Ιωάννα δεν την ήξερα, αλλά την έχω εκτιμήσει πολύ μέσα από τον Δημήτρη. Τους χαίρομαι γιατί έχουν δύναμη, βάλλονται συνεχώς. Όταν βλέπω αρνητικά σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες τους, στεναχωριέμαι πολύ. Πολλές φορές μιλάω στον Δημήτρη και είναι στεναχωρημένος.

Είναι ψαρωμένος με το παιδί, θέλει να είναι εκεί και να ζει την κάθε στιγμή. Μου τηλεφωνεί για να του δώσω συμβουλές. Πηγαίνοντας και κάνοντας, κανείς δεν ξέρει. Συνέχεια θα κάνουμε λάθη» υπογράμμισε ο Γιώργος Μανίκας.

Sports in

«Στα 7-8 εκατ. ευρώ η πρόταση της Μοντερέι για Πινέδα – Η ΑΕΚ θέλει 11 εκατ. ευρώ»

Η Μοντερέι εξακολουθεί να θέλει να πάρει τον Ορμπελίν Πινέδα από την ΑΕΚ όπως αναφέρουν στο Μεξικό και προσφέρουν 7-8 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024