Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Έμιλι Ραταϊκόφσκι - Έρικ Αντρέ: Επιβεβαίωσαν τη σχέση τους με γυμνές φωτογραφίες

Έμιλι Ραταϊκόφσκι – Έρικ Αντρέ: Επιβεβαίωσαν τη σχέση τους με γυμνές φωτογραφίες

Επέλεξαν δύο γυμνές φωτογραφίες για να επιβεβαιώσουν τη σχέση τους Ραταϊκόφσκι - Αντρέ.

Με τον πιο επίσημο και ταυτόχρονα τον πιο αποκαλυπτικό τρόπο επέλεξαν να επιβεβαιώσουν τη σχέση τους η Έμιλι Ραταϊκόφσκι και ο Έρικ Αντρέ.

Έμιλι Ραταϊκόφσκι και Έρικ Αντρέ πέταξαν τα ρούχα τους, φωτογραφθήκαν γυμνοί και μοιράστηκαν τις x-rated φωτογραφίες τους στο Instagram. Επέλεξαν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να επιβεβαιώσουν επίσημα τη σχέση τους.

Ο διάσημος κωμικός είναι ολόγυμνος ξαπλωμένος στον καναπέ και ένα emoji κρύβει τα επίμαχα σημεία. Το διάσημο μοντέλο, που έγινε για λίγο φωτογράφος, φαίνεται στον καθρέφτη που βρίσκεται ακριβώς πίσω του.

Ραταϊκόφσκι και Αντρέ έβαλαν φωτιά στο Instagram

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι ημίγυμνη να καλύπτει επίμαχα σημεία με το χέρι της. Ο πρωταγωνιστής του Eric Andre Show έγραψε απλώς στη λεζάντα της ανάρτησής του: «Happy Valentine’s Day». Το μήνυμα συνόδευε με μια σειρά από ροζ καρδιές με emojis με βέλη.

Η ανάρτηση για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου επιβεβαιώνει τις φήμες πως η Έμιλι Ραταϊκόφσκι σχεδόν πέντε μήνες αφότου κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον πρώην σύζυγό της Sebastian Bear-McClard γύρισε σελίδα στη ζωή της.

Οι δύο φωτογραφίες ανέβηκαν μόνο στον λογαριασμό του διάσημου κωμικού Έρικ Αντρέ. Στα σχόλια ξεχωρίζουν αυτό του μουσικού παραγωγού Benny Blanco που έκανε πλάκα με τον διάσημο κωμικό. Αφού τον προκάλεσε να βγάλει το βέλος από το επίμαχο σημείο ή να τη διαγράψει, επανήλθε για να προσθέσει είναι η Έμιλι Ραταϊκόφσκι στο βάθος;

Το διάσημο ζευγάρι έχει απαθανατιστεί από τους φωτογράφους τους τελευταίους μήνες, χωρίς ωστόσο να έχουν επιβεβαιώσει τη σχέση τους. Ήταν πριν από λίγες ημέρες που οι κάμερες τους απαθανάτισαν μαζί σε έναν αγώνα μπάσκετ του NBA ανάμεσα στους New York Knicks και τους Brooklyn Nets.

Sports in

«Σακίλ Ο’ Νιλ και Αντετοκούνμπο σχολιαστές στο Παναθηναϊκός – Σέλτικς»

Η πρόταση της Euroleague για μια αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τους Σέλτικς φαίνεται πως παίρνει σάρκα και οστά, καθώς οι Σακίλ Ο’ Νιλ και Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι οι σχολιαστές του παιχνιδιού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024