Ο Παναθηναϊκός προπονήθηκε στο ΟΑΚΑ σήμερα, Τετάρτη (15/2), μία ημέρα πριν την αναχώρηση της «πράσινης» αποστολής για το Ηράκλειο, όπου την Παρασκευή (17/2, 19:15) αντιμετωπίζει τον Κολοσσό Ρόδου, στα προημιτελικά του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ντέγιαν Ράντονιτς, είδε τον βασικό σέντερ των «πρασίνων», Γιώργο Παπαγιάννη, να βγάζει μόνο μέρους του προγράμματος της προπόνησης.

Ο ψηλός του Παναθηναϊκού ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο πόδι και δεν θα πιεστεί να επιστρέψει κόντρα στον Κολοσσό. Ο Ράντονιτς δεν γνωρίζει ακόμη αν μπορεί να τον υπολογίζει και θα περιμένει να δει πως αισθάνεται ο Παπαγιάννης ανήμερα του πρώτου αγώνα στο Final 8.

Αν αισθάνεται και την παραμικρή ενόχληση, τότε το πιο λογικό φαίνεται πως είναι να προτιμήσει ο Ράντονιτς να τον στείλει στο παρκέ στα ημιτελικά (κόντρα σε Ολυμπιακό ή Άρη) εφόσον έχουν ξεπεράσει το εμπόδιο του Κολοσσού οι «πράσινοι».

Όσον αφορά στον Ματ Τόμας, ο Αμερικανός δεν προπονήθηκε σήμερα, για προληπτικούς κυρίως λόγους. Ο Τόμας δηλώθηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα στη θέση του Γουόλτερς και στο ντεμπούτο του στην Basket League κόντρα στον Προμηθέα Πατρών την περασμένη Δευτέρα (13/2) δέχτηκε αγκωνιά στο κεφάλι.

Ο Τόμας υποβλήθηκε σε εξετάσεις, τα αποτελέσματα της οποίας δεν έδειξαν τραυματισμό, κάτι που σημαίνει πως ο Ράντονιτς θα τον έχει στη δωδεκάδα στον προημιτελικό με τους Ροδίτες.