Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κι άλλοι επενδυτές στο «κόλπο» της εξαγοράς
Το αμερικανικό επενδυτικό fund Elliot, το οποίο είχε στην ιδιοκτησία του τη Μίλαν από το 2018 ως το 2022, κατέθεσε πρόταση για την εξαγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Χαμός από υποψήφιους επενδυτές για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Μετά την επιβεβαίωση για τις προτάσεις από το Κατάρ και τον Βρετανό επενδυτή Σερ Τζιμ Ράντκλιφ, «έσκασε» και νέα πρόταση για την εξαγορά των «κόκκινων διαβόλων».
Σύμφωνα με ρεπορτάζ των «Times», το αμερικανικό fund Elliot που είχε αγοράσει τη Μίλαν το 2018 και την είχε πουλήσει αργότερα για 1,2 δισεκατομμύρια ευρώ, φαίνεται να προσπαθεί να επιστρέψει στον χώρο του ποδοσφαίρου και να έχει καταθέσει πρόταση πριν από την εκπνοή της Παρασκευής (17/2), μπαίνοντας έτσι επίσημα στην κούρσα για την εξαγορά της Γιουνάιτεντ.
Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και η «κούρσα» για τον διάδοχο της οικογένειας Γκλέιζερς αναμένεται να έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για να φανεί στα χέρια ποιανού επενδυτή θα καταλήξει το ιστορικό κλαμπ.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ επέστρεψε στην Ελλάδα μετά το ταξίδι στις ΗΠΑ για προσωπικούς λόγους και τίθεται στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Ανδρέας Τεττέη μεγαλούργησε στο ντεμπούτο του στα ευρωπαϊκά γήπεδα, αλλά ο Παναθηναϊκός έχασε μέσα από τα χέρια του τη νίκη κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν.
Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας συνεχίζει να... μαγεύει με τη φανέλα της Γκενκ και μετά το τελευταίο ματς κόντρα στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ δήλωσε έτοιμος να αρχίσει να σκοράρει και περισσότερο.
Ακριβά πλήρωσαν Παναθηναϊκός και Ματίας Λεσόρ όσα ακολούθησαν το buzzer beater του Μπόλντγουϊν στο φινάλε του πρόσφατου ματς με τη Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ - Πρόστιμο και στον Γιώργο Μπαρτζώκα.