Η εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Γουίλιαμ στα βραβεία Bafta συνεχίζει να τροφοδοτεί με ειδήσεις τον διεθνή Τύπο. Η εμφάνισή της πιθανότατα να θύμισε κάτι από τα παλιά σε ορισμένους από τους θαυμαστές της.

Μετά το «χούφτωμα» της Κέιτ Μίντλετον στον πρίγκιπα Γουίλιαμ που έκανε τον γύρο του κόσμου, θα μείνει στην ιστορία και η εμφάνισή της στην 76η απονομή βραβείων της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Και όχι μόνο επειδή η Κέιτ Μίντλετον ήταν εκθαμβωτική μέσα στην εντυπωσιακή δημιουργία αρχαιοελληνικού στιλ από τον αγαπημένο της οίκο Alexander McQueen.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι γνωστή για την αγάπη της στην ανακύκλωση ρούχων και την οικολογική της συνείδηση, κάτι που έχει αποδείξει περίτρανα με τις επιλογές της.

Δεν διστάζει να φορέσει ξανά τα αγαπημένα της ρούχα και τα βραβεία Bafta δεν θα αποτελούσαν εξαίρεση. Με αφορμή την επιστροφή της στα βραβεία Bafta με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, ανανέωσε μια διάσημη εμφάνισή της.

Επιλέγει τις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί για να προωθήσει τη βιωσιμότητα.

Η Κέιτ Μίντλετον με το ίδιο φόρεμα στα Bafta

Η 41χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας επέλεξε να φορέσει το ίδιο εντυπωσιακό φόρεμα Alexander McQueen που είχε φορέσει και στα βραβεία Bafta του 2019.

Ήταν σε εκείνα τα βραβεία που η Κέιτ Μίντλετον είχε φορέσει για πρώτη φορά την εντυπωσιακή δημιουργία.

Στηρίζοντας έμπρακτα τη βιωσιμότητα της μόδας, το εντυπωσιακό λευκό φόρεμα της Κέιτ Μίντλετον τροποποιήθηκε ελαφρά.

Συνδύασε το εντυπωσιακό φόρεμα με μακριά χρυσά σκουλαρίκια, αξίας 18 δολαρίων. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με χρυσές γόβες και μαύρο ορθογώνιο clutch Alexander McQueen.

Τα ψηλά μαύρα γάντια όπερας έδωσαν μια εξίσου εντυπωσιακή πινελιά στην εντυπωσιακή της εμφάνιση.

Και δεν είναι η πρώτη φορά που η πριγκίπισσα επιλέγει να τροποποιήσει κάποια από τα φορέματά της για να το φορέσει εκ νέου σε κάποια εκδήλωση.

Υπενθυμίζεται πως ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι πρόεδρος της Βρετανικής Ακαδημίας από το 2010.  Η Κέιτ Μίντλετον παρακολούθησε για πρώτη φορά τα βραβεία Bafta με τον σύζυγό της το 2017. Έχει παρευρεθεί μόνο τέσσερις φορές από τον γάμο τους το 2011.

Ήταν πριν από λίγους μήνες, τον Δεκέμβριο του 2022, που η Κέιτ Μίντλετον επέλεξε να παρακολουθήσει την τελετή βραβείων Earthshot Prize με ένα φωτεινό πράσινο φόρεμα που είχε νοικιάσει από διαδικτυακή πλατφόρμα.

Αλλά και στα βραβεία Bafta του 2020 είχε επιλέξει ένα φόρεμα που είχε φορέσει ξανά το 2012 σε ένα επίσημο δείπνο στη Μαλαισία. Επιλέγει να δίνει… δεύτερη ζωή στα εντυπωσιακά της φορέματα, δίνοντας το παράδειγμα σε όλους μας.