Τα βλέμματα πάνω της τράβηξε η Κέιτ Μίντλετον στην 76η τελετή απονομής των βραβείων BAFTA. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εμφανίστηκε απαστράπτουσα στο κόκκινο χαλί, στο πλευρό του πρίγκιπα Ουίλιαμ, και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η 41χρονη επέλεξε για τη βραδιά ένα λευκό φόρεμα Alexander McQueen, το οποίο συνδύασε με μαύρα ψηλά γάντια και χρυσά σκουλαρίκια ενώ ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου φόρεσε ένα μαύρο σμόκιν, με βελούδινο σακάκι και παπιγιόν.

Εκτός από την εκθαμβωτική τους εμφάνιση, η Κέιτ έχει γίνει viral επειδή… «χούφτωσε» τον Ουίλιαμ.

Το βίντεο με την κίνησή της τις τελευταίες ώρες «παίζει» παντού και τα σχόλια στα social media δίνουν και παίρνουν, αφού η πριγκίπισσα έσπασε το πρωτόκολλο.

Το στιγμιότυπο κατέγραψε η κάμερα της Vogue και κάνει τον γύρο του διαδικτύου. «Ακριβώς όπως εμείς. Ένα κανονικό αντρόγυνο που μερικές φορές του αρέσει να προκαλεί αίσθηση», γράφει η λεζάντα που το συνοδεύει το βίντεο.

Δείτε το παρακάτω

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue (@voguemagazine)

Χαμός στα σχόλια

Οι χρήστες κάτω από την ανάρτηση έκαναν τα δικά τους σχόλια και «έδωσαν ρέστα». Άλλοι αναρωτήθηκαν τι θα γινόταν αν το έκανε αυτό στον Χάρι η Μέγκαν Μαρκλ ενώ άλλοι σχολίασαν το ντύσιμό τους.

«Μόλις παρακολούθησα το βίντεο, σκέφτηκα ότι αν το έκανε η Μέγκαν θα δεχόταν επίθεση», «Βασικά, προσπαθεί να του κρατήσει το χέρι», «Απαράδεκτη η συμπεριφορά της ή μήπως αυτό θα ίσχυε μόνο για την Μέγκαν και τον Χάρι;», «Είναι οι πιο καλοντυμένοι που έχω δει», είναι μόνο κάποια από τα σχόλια.