Άδοξο τέλος είχε η έρευνα εντοπισμού μίας 28χρονης κοπέλας από το Τυχερό του Έβρου, η οποία αγνοούνταναπό το απόγευμα της Κυριακής (19/2) και βρέθηκε σήμερα το πρωί νεκρή σε γκρεμό βάθους 30 μέτρων μαζί με τη μοτοσικλέτα της.
Το άψυχο σώμα της νεαρής κοπέλας φέρει τραύματα από μαχαίρι στα χέρια και στο στήθος.
Το θύμα εντοπίστηκε στο χωριό Λευκίμη, ύστερα από αναζήτηση του θείου της και άλλων συγγενών της. Σύμφωνα με το evros – news.gr, όλα ξεκίνησαν όταν η 28χρονη, επικεφαλής του Καρναβαλιού και των αποκριάτικων εκδηλώσεων στην περιοχή, δεν εμφανίστηκε στο ραντεβού που είχε με την παρέα της, το απόγευμα της Κυριακής.
Οι αστυνομικοί από τα τμήματα Τυχερού και Σουφλίου που έφτασαν στο σημείο εντοπισμού, διαπίστωσαν ότι η 28χρονη έφερε τραύματα στο στήθος και τα χέρια που δεν δικαιλογούνταν από την πτώση.
Έτσι κλήθηκε ιατροδικαστής, ο οποίος εκτίμησε πως το θύμα είχε δεχτεί μαχαιριές, κάτι που θα επιβεβαιωθεί από την νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.
Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και αναζητούν πλάνα από κάμερες ασφαλείας της ευρύτερης περιοχής, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το 28χρονο θύμα επέβαινε μόνο του στη μοτοσικλέτα ή εάν συνάντησε κάποιον στη διαδρομή.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.