Δίκαιη χαρακτήρισε την εντός έδρας ήττα της ομάδας του, με 2-0 από την Νάπολι, ο προπονητής της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, Ολιβερ Γκλάσνερ. Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης για τους «16» του Champions League, ο Γερμανός τεχνικός, σχολίασε χαρακτηριστικά:
«Ηταν μια δίκαιη ήττα. Αρχίσαμε καλά, αλλά δεν ξέραμε πώς να το αξιοποιήσουμε και τιμωρηθήκαμε.
Με την κόκκινη κάρτα, ήταν ακόμα πιο δύσκολο για εμάς και πιο εύκολο για την Νάπολι. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Δεν πάμε στο στάδιο «Ντιέγκο Μαραντόνα» ως τουρίστες. Στο 2-0, το παιχνίδι μπορεί να ανατραπεί.
Κάναμε πολλά λάθη, τα οποία… προκάλεσε η Νάπολι με την πίεση που μας άσκησε ψηλά. Πρέπει να αποδεχθούμε την κόκκινη κάρτα. Ο Κολο Μουανί, θα επικεντρωθεί στους επόμενους αγώνες της μπουντεσλίγκα».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Βόμβα μεγατόνων στο ισπανικό πρωτάθλημα, με ρεπορτάζ του Radio La Red να αναφέρει πως ο Χούλιαν Άλβαρες έχει αποφασίσει να αφήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα μετά το Μουντιάλ!
Ο Εβάν Φουρνιέ είναι έτοιμος για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό και ο Γάλλος σούπερσταρ δήλωσε ότι παιχνίδια ειδικών συνθηκών σαν ένα ντέρμπι «αιωνίων» που κρίνει τρόπαιο, δεν κρίνεται στα καθαρά... μπασκετικά στοιχεία.
Το προσεχές Μουντιάλ -αν φυσικά κληθεί στην αποστολή της Εθνικής Βραζιλίας- δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία παράσταση στην σπουδαία καριέρα του Νεϊμάρ, όπως δήλωσε ο ίδιος.