Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Ο Σωκράτης, ο Όλεγκ και τα «κλειστά χαρτιά» του Μίτσελ

Ο Σωκράτης, ο Όλεγκ και τα «κλειστά χαρτιά» του Μίτσελ

Ο διεθνής στόπερ θα είναι όπως όλα δείχνουν στη διάθεση του Μίτσελ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για το πολύ σημαντικό παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στον Παναθηναϊκό και οι ερυθρόλευκοι ανέβασαν «στροφές» στην προπόνηση που έγινε την Τετάρτη στο Ρέντη.

Ο Μίτσελ σχεδιάζει τα πλάνα του για το ντέρμπι κόντρα στους «πράσινους» και τα νέα ήταν καλά σε ότι αφορά τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός αισθάνεται πολύ καλύτερα κι όλα δείχνουν ότι θα είναι στη διάθεση του προπονητή του για την πολύ σημαντική αναμέτρηση απέναντι στο «τριφύλλι».

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού περίμενε πως και πως την προπόνηση της Τετάρτης για να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Παπασταθόπουλος και είδε με μεγάλη ικανοποίηση πως ο διεθνής κεντρικός αμυντικός θα προλάβει τον μεγάλο αγώνα στο Καραϊσκάκη.

Περισσότερα βεβαίως θα μπορούμε να πούμε μετά την προπόνηση της Πέμπτης, αλλά με τα τωρινά δεδομένα ο Σωκράτης θα είναι στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού, έχοντας δίπλα του τον Μπα.

Τα «κλειστά χαρτιά» του Μίτσελ και οι πολλές αλλαγές

Ένα στοιχείο πάντως που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφορά την τακτική που ακολουθεί ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» στις δύο τελευταίες προπονήσεις, καθώς ο Μίτσελ δεν θέλησε να αποκαλύψει τις σκέψεις του.

Θα πρέπει μάλιστα να σημειωθεί ότι στην προπόνηση της Τετάρτης έκανε πολλές αλλαγές στη διάρκεια του προγράμματος, δείγμα ίσως και της επιθυμίας του Μίτσελ να διατηρήσει σε εγρήγορση όλους τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του.

Απομένει να φανεί αν ο έμπειρος τεχνικός ακολουθήσει την ίδια τακτική και στην προπόνηση της Πέμπτης ή αν τελικά φανερώσει τις σκέψεις του για την αρχική εντεκάδα.

Η επιλογή για αριστερά

Σε ότι αφορά πάντως τον παίκτη που θ’ αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της άμυνας των ερυθρόλευκων, το πιθανότερο «σενάριο» αυτή την στιγμή είναι η χρησιμοποίηση του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Ο Μολδαβός έχει το προβάδισμα έναντι του Ραμόν και ο Μίτσελ φαίνεται πως θα προτιμήσει τον Όλεγκ, που έχει εμπειρία από παιχνίδια κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Sports in

Ασταμάτητος Καραλής έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ με άλμα στα 5,93μ.

Ακόμη μία εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Εμμανουήλ Καραλής ο οποίος έκανε ξανά πανελλήνιο ρεκόρ μέσα σε εννέα μέρες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024