Έχει τα θετικά, έχει και τα αρνητικά του να είσαι ένας από τους πιο περιζήτητους ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Ο υποψήφιος για Όσκαρ Paul Mescal μίλησε για ένα περιστατικό που τον εξόργισε με θαυμάστριά του.

Βρισκόταν έξω από το θέατρο όπου έδινε παράσταση όταν μια θαυμάστρια του ζήτησε να φωτογραφηθούν μαζί. Αποφάσισε να το κάνει, ωστόσο δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε.

«Καθώς ποζάραμε για τη φωτογραφία, έβαλε το χέρι της στα οπίσθιά μου» δήλωσε ο Paul Mescal στο περιοδικό ES Magazine.

Το περιστατικό σημειώθηκε ενώ ο Paul Mescal βρισκόταν έξω από το θέατρο Almeida στο Λονδίνο. Ήταν η περίοδος που πρωταγωνιστούσε στην παράσταση A Streetcar Named Desire.

«Νόμιζα ότι ήταν ατύχημα, οπότε απομακρύνθηκα. Ωστόσο το χέρι ακολούθησε. Θυμάμαι να με στρεσάρει και ένιωσα απλά εξοργισμένος», σημείωσε ο αγαπημένος ηθοποιός.

Τι έκανε μετά; Ο Paul Mescal απάντησε στην ερώτηση που του έθεσε ο δημοσιογράφος. «Γύρισα προς το μέρος της και της είπα «τι κάνεις; πάρε το χέρι σου από τα οπίσθιά μου».

Σε κάθε περίπτωση, όπως εξομολογήθηκε, ήταν το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε να κάνει. «Είναι άβολο για όλους τους εμπλεκόμενους», υπογράμμισε.

«Αλλά πραγματικά, δεν ήταν καθόλου εντάξει. Ήταν τόσο αηδιαστικό, ανατριχιαστικό», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Επισημαίνοντας πως το 97% της φήμης είναι μέχρι στιγμής «πολύ ωραίο», το υπόλοιπο 3% είναι «να σου πιάνει κάποιος τα οπίσθια».

O Paul Mescal δεν έχει το άγχος των Όσκαρ

Ο Paul Mescal έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές για τον ρόλο του Stanley στο έργο του Tennessee Williams. Το έργο θα μεταφερθεί στο West End μέσα στον επόμενο μήνα.

Ο λαμπερός ηθοποιός είναι υποψήφιος για το βραβείο του καλύτερου ηθοποιού στα φετινά Όσκαρ για τον ρόλο του στην ταινία Aftersun. Εκεί υποδύεται τον Calum, έναν άντρα με προβλήματα ψυχικής υγείας που κάνει διακοπές με την 11χρονη κόρη του.

Συνυποψήφιοί του οι Austin Butler για την ερμηνεία του στο Elvis, ο Colin Farrell για το The Banshees of Inisherin, ο Brendan Fraser για το The Whale και ο Bill Nighy για το Living.

Μιλώντας για την τελετή των Όσκαρ που είναι προγραμματισμένη για τις 12 Μαρτίου, ο Paul Mescal σημείωσε ότι δεν πρόκειται να κερδίσει. «Οπότε μπορώ βασικά να καθίσω και να απολαύσω την τελετή», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Paul Mescal.