Κυριακή 18 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
«Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη»: Ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου υπογράφουν την αγαπημένη σειρά

«Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη»: Ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου υπογράφουν την αγαπημένη σειρά

H καθαρόαιμη κωμωδία του MEGA μάς διασκεδάζει με νέες απολαυστικές περιπέτειες.

Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου και κάθε Παρασκευή στις 22.40 οι τρεις συνονόματες ηρωίδες συνεχίζουν ακάθεκτες την επεισοδιακή ζωή τους.

Πνευματώδεις ατάκες, ξεκαρδιστικές παρεξηγήσεις, κεφάτες ερμηνείες: το τρίπτυχο της επιτυχίας του αχώριστου συγγραφικού διδύμου των Μιχάλη Ρέππα-Θανάση Παπαθανασίου, επιβεβαιώνει την ύπαρξή του και στην επιτυχημένη κωμική σειρά του MEGA «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη».

Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου και κάθε Παρασκευή στις 22.40 οι περιπέτειες των τριών κεντρικών ηρωίδων βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Τρεις γυναίκες διαφορετικών ηλικιών και καταβολών, που έχουν όμως ένα βασικό κοινό: προσπαθούν να συνεννοηθούν με τους γύρω τους, να ξεπεράσουν εμπόδια, να έρθουν κοντά με όσους αγαπούν και να απομακρυνθούν από όσους δεν αντέχουν στη ζωή τους.

Τρεις συνονόματες γυναίκες μπλέκουν ξανά και ξανά σε τραγελαφικές καταστάσεις, έχοντας άλλοτε ως συμμάχους και άλλοτε ως σαμποτέρ, τις κολλητές τους φίλες, τους συντρόφους, τις μητέρες και τις πεθερές τους.

Οι ηρωίδες και οι καθημερινές περιπέτειες τους

Η Μαίρη (Νίκη Λάμη), γύρω στα 35, είναι μονίμως μπλεγμένη σε ερωτικά διλήμματα. Άκρως χειραφετημένη από την πένα των Ρέππα-Παπαθανασίου, ταλαιπωρείται και ταλαιπωρεί πρώην και νυν, αναζητώντας την αγάπη και το «για πάντα μαζί» συνήθως σε λάθος ανθρώπους. Στα προσεχή επεισόδια τη βλέπουμε με καρδιά χωρισμένη ανάμεσα σε έναν νεότερό της και σε έναν μεγαλύτερό της άντρα. Θα κερδίσει ο ενθουσιασμός του πρώτου ή η σταθερότητα του δεύτερου; Ή μήπως, όπως συμβαίνει συνήθως, θα τραβήξει προς μία τρίτη, άγνωστη κατεύθυνση;

Η Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη), γύρω στα 40, διχάζεται ανάμεσα στις υποχρεώσεις της οικογενειακής ζωής και στις επαγγελματικές απαιτήσεις. Μπορεί να τα προλαβαίνει όλα; Από τις δουλειές του σπιτιού, τις δραστηριότητες του παιδιού αλλά και τη φλόγα του συζυγικού πάθους που όσο πάει και τρεμοσβήνει; Θα τη δούμε να ξεπατικώνει τις συμβουλές της κολλητής της, προσπαθώντας να κάνει τον άντρα της να ζηλέψει, αφήνοντας υπονοούμενα για έναν αόρατο εραστή, που δεν είναι καν υπαρκτό πρόσωπο.

Η Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη), γύρω στα 45, παλεύει με τις κακίες που της εκσφενδονίζει με μοναδική μαεστρία η πεθερά της. Με τίποτα δεν μπορεί να ευχαριστήσει την μητέρα του άντρα της και η υπομονή της συχνά, πολύ συχνά εξαντλείται. Βασικός σύμμαχός της σε αυτή την σκληρή κόντρα, είναι το μοναδικό της χιούμορ. Άραγε, θα γίνονταν όλα πιο εύκολα και στην πραγματική ζωή, αν είχαμε τα αντανακλαστικά και τη δυνατότητα να τα ξορκίζουμε όλα με μία αστεία ατάκα;

Η ζωή μας θα ήταν πολύ πιο διασκεδαστική αν το σενάριό της ήταν γραμμένο από τον Μιχάλη Ρέππα και τον Θανάση Παπαθανασίου. Αφού όμως δεν είναι, μπορούμε να παίρνουμε ιδέες από τη Μαίρη, τη Μαίρη και τη Μαίρη!

Η καλή κωμωδία έρχεται την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου και κάθε Παρασκευή στις 22.40 στο MEGA!

Sports in

«Τούρμπο» το δέκα το καλό

Ο Ζέλσον βρίσκεται σε σούπερ κατάσταση και είναι αποφασισμένος για μεγάλα πράγματα την φετινή σεζόν

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 18 Αυγούστου 2024