Από τη στιγμή που τελείωσε το επεισόδιο της Τρίτης του Survivor All Star έγινε ο κακός χαμός με το trailer για το σημερινό επεισόδιο, καθώς σε αυτό φαινόταν πως ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει στον Μάριο Πρίαμο ότι του έχει στείλει μήνυμα η Καρολίνα Καλύβα.

Οι τηλεθεατές, έτσι, στήθηκαν να περιμένουν μέχρι να δουν ποια θα ήταν η ομάδα που κέρδισε τελικά τον αγώνα και θα ακούσει τα ηχητικά μηνύματα των φίλων και των μελών της οικογένειάς τους, ώστε να δουν ποια θα είναι και η αντίδραση της Ελευθερίας Ελευθερίου στο άκουσμα της παραπάνω είδησης.

Η αντίδραση της Ελευθερίου στο μήνυμα της Καρολίνας στο Πρίαμο

Μόλις, λοιπόν, οι κόκκινοι έφτασαν στο 10 και νίκησαν τους μπλε, μετά τους πανηγυρισμούς τους, ο παρουσιαστής απευθύνθηκε συγκεκριμένα στον Πρίαμο και του δήλωσε πως μέσα σε όλα τα μηνύματα που έχει λάβει βρίσκεται πράγματι και ένα της νέας γυναίκας που υπάρχει στο μυαλό του.

Με την ανακοίνωσή του, όμως, του εξήγησε πως έχει την επιλογή να μην το διαβάσει εάν το επιθυμεί, καθώς πρόκειται για κάτι πάρα πολύ προσωπικό.

Την ώρα, βέβαια, που ο Λιανός μιλούσε στον παίκτη των διασήμων, η κάμερα έδειχνε το πρόσωπο της Ελευθερίας Ελευθερίου, η οποία αμέσως κοίταξε καλά καλά για να δει αν άκουσε σωστά και στη συνέχεια γύρισε απαξιωτικά το βλέμμα της από την άλλη πλευρά.