Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Μυθικός Ντι Μαρία και πρόκριση της Γιουβέντους

Μυθικός Ντι Μαρία και πρόκριση της Γιουβέντους

Χατ-τρικ του Ντι Μαρία και… παρέλαση στην Γαλλία για τη Γιουβέντους (0-3). Τσέκαρε το εισιτήριο η Σεβίλλη, παρόλο που ηττήθηκε από την Αϊντχόφεν (2-0).

Με τον Ντι Μαρία να… οργιάζει, η Γιουβέντους έκανε περίπατο στο Stade de la Beaujoire! Η Μεγάλη Κυρία έβαλε στα δίχτυα τη Ναντ (0-3), κλείνοντας μια θέση στους «16» του Europa League.

Εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού τσέκαρε τόσο η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, όσο και η Σεβίλλη. Οι Πορτογάλοι διέλυσαν εκτός έδρας την Μίντιλαντ (0-4), ενώ η ομάδα του Σαμπαόλι ηττήθηκε (2-0) από την Αϊντχόφεν. Οι Σεβιγιάνοι είχαν ως… προίκα το εμφατικό 3-0 του πρώτου αγώνα.

Ο Ντι Μαρία ήταν απολαυστικός στη Γαλλία, παίρνοντας από το χεράκι τη Γιουβέντους. Μόλις στο 5ο λεπτό και με γκολ-ποίημα από τη γωνιά της μεγάλης περιοχής, ο Αργεντινός σταρ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Αλέγκρι.

Μάλιστα στο 17’ ο Ντι Μαρία έκανε μαγική ενέργεια από δεξιά, με την μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Παλουά. Ο ρέφερι έδωσε το πέναλτι και απέβαλλε μάλιστα τον αμυντικό των Γάλλων και ο Αργεντινός εκτέλεσε εύστοχα για το 0-2.

Οι Μπιανκονέρι έκαναν ότι ήθελαν στο Stade de la Beaujoire και στο 75ο λεπτό μετά από κόρνερ του Ντι Μαρία, ο Σάντρο πήρε την κεφαλιά και ο Λαφόντ έσωσε, ενώ στο 78’ ο Λαφόντ νίκησε τον Βραζιλιάνο σε μοναδικό τετ α τετ. Ωστόσο η φάση συνεχίστηκε, ο Βλάχοβιτς σέντραρε από αριστερά και ο Ντι Μαρία με κεφαλιά (χατ τρικ) στο πίσω δοκάρι έγραψε το τελικό 0-3.

ΝΑΝΤ: Λαφόντ, Σεντόνζ, Καστελετό, Μογέ (73’ Γκεσάν), Παλουά, Ζιροτό, Σισοκό (46’ Mουτουσαμί), Κιριβελά (24’ Τραορέ), Μπλας, Ντελόρ (46’ Γκαναγκό), Σιμόν (73’ Μοχάμεντ).

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Ντε Σίλιο (65’ Κουαδράδο), Μπρέμερ, Ντανίλο (82’ Μπονουτσι), Σάντρο, Κόστιτς (83′ Ίλινγκ Ζούνιορ), Λοκατέλι, Φατζιόλι, Ραμπιό, Ντι Μαρία (82’ Παρέδες), Κεν (65’ Βλάχοβιτς).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ναντ-Γιουβέντους 0-3

Μίντιλαντ-Σπόρτινγκ 0-4

Αϊντχόφεν – Σεβίλλη 2-0

Sports in

Αντετοκούνμπο: «Έλα έτοιμος έτσι ώστε να μην χρειαστεί να προετοιμαστείς» (vid)

Η ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο ενόψει και του φιλικού της Ελλάδας με τη Σερβία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024