Μαρσέιγ και Παρί Σεν Ζερμέν αναμετρώνται την Κυριακή (26/02) για την 25η αγωνιστική της Ligue 1 στο μεγάλο ντέρμπι του γαλλικού πρωταθλήματος, που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό στη μάχη του τίτλου και ο πρώην «Μασσαλός», Ματιέ Βαλμπουενά, δεν θα μπορούσε να μην κάνει την πρόβλεψή του για το ματς.

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, δίνει το ψυχολογικό προβάδισμα στη Μαρσέιγ, τονίζοντας ωστόσο πως αυτή η αναμέτρηση δεν θα έχει σχέση με εκείνη προ ολίγων ημερών για το Κύπελο Γαλλίας, όπου οι «μπλε» πήραν τη νίκη και την πρόκριση με 2-1.

«Το ματς της Κυριακής θα είναι εντελώς διαφορετικό για πολλούς λόγους. Η Παρί βρίσκεται σε μια κάπως περίπλοκη φάση και θα θέλει να αντιδράσει μετά την ήττα στο Κύπελλο. Ο δεύτερος λόγος αφορά την παρουσία του Εμπαπέ. Η Παρί είναι άλλη ομάδα χωρίς εκείνον.

Ψυχολογικά η Μαρσέιγ έχει προβάδισμα σε σχέση με την Παρί, δεν έχει τίποτα να χάσει και τα πάντα να κερδίσει. Κανείς δεν θα πίστευε ότι η ομάδα θα βρισκόταν σε τόσο καλή κατάσταση σε αυτό το σημείο της σεζόν […]», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γάλλος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού σχετικά με το ντέρμπι.