Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Μαντόνα: Αποχαιρετά τον αδερφό της που έφυγε από τη ζωή και ραγίζει καρδιές

Μαντόνα: Αποχαιρετά τον αδερφό της που έφυγε από τη ζωή και ραγίζει καρδιές

Δείτε το συγκινητικό μήνυμά της...

Πολύ δύσκολες ώρες περνά η Μαντόνα, καθώς ο αδερφός της, Άντονι Τσικόνε, πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 66 ετών.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο τραγουδιστής Joe Henry, που είναι παντρεμένος με την αδερφή της Μαντόνα, τη Melanie Ciccone.

Η ίδια η τραγουδίστρια, με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να τον αποχαιρετήσει και να τον ευχαριστήσει για όσα της έμαθε.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία τους, την οποία συνόδευσε με ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα: «Σε ευχαριστώ που μου άνοιξες τους ορίζοντες όταν ήμουν νεαρό κορίτσι και με σύστησες στον Charlie Parker, τον Miles David, τον Βουδισμό, τον Ταοϊσμό, τον Charles Bukowski, τον Richard Brautigan, τον Jack Kerouac. Φύτεψες πολλούς σημαντικούς σπόρους», έγραψε στη λεζάντα.

Η ανάρτησή της

Σύμφωνα με το BBC, ο Άντονι Τσικόνε είχε παλέψει με τον αλκοολισμό και υπήρξε άστεγος για πολλά χρόνια, ενώ κάποια στιγμή ζούσε κάτω από μια γέφυρα.

Μάλιστα, αποξενώθηκε από την οικογένειά του, ενώ προηγουμένως την είχε κατηγορήσει ότι δεν νοιαζόταν για εκείνον. «Είμαι ένα μηδέν στα μάτια τους. Είμαι μια αποτυχία. Αν πέθαινα η οικογένειά μου πιθανότατα δεν θα το γνώριζε ή δεν θα ενδιαφερόταν για έξι μήνες», είχε δηλώσει στη Daily Mail το 2011.

Αργότερα, το 2017, αποκάλυψε ότι είχε ολοκληρώσει ένα πρόγραμμα απεξάρτησης και επανασυνδέθηκε με την οικογένειά του.

«Αντίο αδερφέ»

Την Κυριακή (26/2) ο τραγουδιστής Joe Henry, με ανάρτησή του στο Instagram, γνωστοποίησε ότι ο Άντονι Τσικόνε άφησε την τελευταία του πνοή την Παρασκευή (24/2) και τον αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία του εκλιπόντος και έγραψε στη λεζάντα: «Ο κουνιάδος μου, Άντονι Τσικόνε, έφυγε από αυτό το επίγειο σκάφος χθες το βράδυ. Τον ξέρω από τα 15 μου, από το ξεκίνημα της ζωής μας στο Μίσιγκαν, από το οποίο πέρασαν τόσα χρόνια.

Όπως σημειώνει ο αδελφός Dave Henry (που τράβηξε αυτή τη φωτογραφία), ο Άντονι ήταν ένας πολύπλοκος χαρακτήρας. Ένας θεός ξέρει σε πόσες στιγμές συγκρουστήκαμε, όπως τα αληθινά αδέρφια. Αλλά τον αγαπούσα και τον καταλάβαινα πιο πολύ από τις φορές που ήμουν διατεθειμένος να τον αφήσω.

Αλλά τα προβλήματα εξαφανίζονται και η οικογένεια παραμένει. Αντίο, λοιπόν, αδερφέ. Θέλω να πιστεύω ότι ο θεός στον οποίο πίστευε η ευλογημένη μητέρα σου (και η δική μου) την έχει εκεί, περιμένοντας να σε υποδεχθεί. Τουλάχιστον για σήμερα, κανείς δεν θα με αποτρέψει από αυτό το όραμα».

Sports in

Αντετοκούνμπο: «Έλα έτοιμος έτσι ώστε να μην χρειαστεί να προετοιμαστείς» (vid)

Η ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο ενόψει και του φιλικού της Ελλάδας με τη Σερβία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024