Έχουν περάσει τρεις μήνες από τον ξαφνικό θάνατο του 34χρονου τραγουδιστή Άαρον Κάρτερ, με τη μητέρα του να απαιτεί περαιτέρω έρευνα από τις αρχές.

Η μητέρα του Άαρον Κάρτερ πιστεύει ότι έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας, δίνοντας φωτογραφίες από το σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο 34χρονος τραγουδιστής.

Αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τις σοκαριστικές φωτογραφίες προκειμένου να υποστηρίξει τη θεωρία της. Ότι ο Άαρον Κάρτερ έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας και ο θάνατός του δεν οφείλεται σε υπερβολική δόση ναρωκτικών.

Η Jane Carter δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στο μπάνιο του τραγουδιστή την ημέρα που πέθανε.

Ανάμεσα στις λήψεις και η μπανιέρα όπου βρέθηκε το πτώμα του Άαρον Κάρτερ. Το νερό φαίνεται πράσινο, κάτι που συμβαίνει επειδή το πτώμα του είχε παραμείνει εκεί για αρκετές ώρες μέχρι να το ανακαλύψει η οικονόμος του.

Η Jane Carter, όπως αναφέρει, είχε την πλήρη υποστήριξη της οικογένειας και των φίλων του για να δημοσιοποιήσει τις σοκαριστικές φωτογραφίες.

Αποφάσισε να προχωρήσει με τη δημοσιοποίηση για να επαναφέρει την προσοχή των αρχών στην υπόθεση θανάτου του Άαρον Κάρτερ.

Οι φωτογραφίες, όπως αναφέρει, δεν τραβήχτηκαν από τις αστυνομικές αρχές, κατηγορώντας για λάθη στην υπόθεση. Δεν θα έπρεπε να έχουν επιτρέψει την είσοδο στο σπίτι μετά την ανακάλυψη του πτώματός του.

Τουλάχιστον όχι προτού ολοκληρωθούν οι έρευνες. «Λόγω της ψυχικής ασθένειας του γιου μου και των προβλημάτων του με συνταγογραφούμενα φάρμακα, απλά ήθελαν να είναι κάτι εύκολο που δεν είχαν τον χρόνο ή τη διάθεση να αντιμετωπίσουν».

«Υπάρχουν άνθρωποι που πρέπει να λογοδοτήσουν», υπογραμμίζει αναφορικά με τον θάνατο του Άαρον Κάρτερ.

Ο θάνατος του Άαρον Κάρτερ

Ο ξαφνικός θάνατος του τραγουδιστή Άαρον Κάρτερ είχε συγκλονίσει το Χόλιγουντ.

O 34χρονος είχε βρεθεί νεκρός το πρωί του Σαββάτου (5/11) στην μπανιέρα του σπιτιού του, στο Λάνκαστερ της Καλιφόρνια.

Συγκεκριμένα, οι Αρχές έλαβαν κλήση στις 11:00 το πρωί για «έναν άνδρα που πνίγηκε σε μπανιέρα». Ήταν η οικιακή βοηθός του Κάρτερ που είχε βρει τη σορό του.

Οι πρώτες εκτιμήσεις ανέφεραν ότι ο τραγουδιστής πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

View this post on Instagram

A post shared by Aaron Carter (@aaroncarter)

Οι μαρτυρίες των γειτόνων του Κάρτερ συγκλονίζουν και φέρνουν στο φως πολλά στοιχεία.

Άκουσαν κραυγές και ουρλιαχτά μέσα από το σπίτι του 34χρονου τραγουδιστή. «Κάποιος ακουγόταν να φωνάζει «είναι νεκρός, είναι νεκρός»», ανέφεραν χαρακτηριστικά.