Σοκάρει το άγριο έγκλημα που διέπραξε η 46χρονη μητέρα Theresa Cain. Σκότωσε τον άντρα της, τον γιο τους, τον πατέρα τους και αυτοκτόνησε. Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η κόρη της Samantha Cain.

Η 46χρονη Theresa Cain πυροβόλησε και σκότωσε τον σύζυγό της Steven Cain, 50 ετών, τον 13χρονο γιο τους Ethan και τον 74χρονο πατέρα της William Felton στο σπίτι της οικογένειας στο Οχάιο.

Πυροβόλησε και την 20χρονη κόρη τους Samantha πριν τελικά στρέψει το όπλο στον εαυτό της και αυτοκτονήσει. Η νεαρή φοιτήτρια δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Την ημέρα του μακελειού στο Οχάιο είχαν πάει στο σπίτι της οικογένειας τη Δευτέρα για να τους κάνουν έξωση.

Χαροπαλεύει η Samantha Cain

Όταν πλησίασαν στην πόρτα της οικογένειας Cain για να επιδώσουν την ειδοποίηση της έξωσης, ακούστηκαν πολλαπλοί πυροβολισμοί από το εσωτερικό του σπιτιού.


Με την είσοδό τους στο σπίτι, οι αρχές εντόπισαν τέσσερα άτομα νεκρά από πυροβολισμούς. Η Samantha ήταν ακόμα ζωντανή και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής.

«Είμαστε συγκλονισμένοι και λυπημένοι από την απώλεια του Ethan Cain. Ο Ethan ήταν αγαπητός στους συμμαθητές του. H απώλειά του αφήνει ένα τεράστιο κενό στην καρδιά της περιφέρειας και της κοινότητάς μας», σημειώνεται σε ανακοίνωση της σχολικής κοινότητας.

«Σας ζητάμε να έχετε τις σκέψεις σας στην αδελφή του Ethan, Samantha, απόφοιτο του New Richmond High School. Ολόκληρη η κοινότητα του New Richmond τη στηρίζει σε αυτόν τον αγώνα».

Μετά την τραγική είδηση έχει δημιουργηθεί μια σελίδα GoFundMe, ώστε να βοηθήσει στην κάλυψη των ιατρικών εξόδων της Samantha.