
ΝΔ: «Ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως και στην υπόθεση Παππά, κρίνει ξανά α λα καρ την απόφαση για Παπαγγελόπουλο»
Η ΝΔ σχολίασε με αυτό τον τρόπο την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου.
Την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και την Ελένη Τουλουπάκη, σχολιάζει η ΝΔ.
Όπως αναφέρει, μάλιστα, «δεν έχουμε καμία πρόθεση να μπούμε σε πολιτική αντιπαράθεση αυτήν την ώρα, αλλά δεν μπορούμε να αφήσουμε ασχολίαστη την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου».
Και σημειώνει δηκτικά πως «τη στιγμή που ένας δεύτερος υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τον στενότερο συνεργάτη του κ. Τσίπρα Ν. Παππά, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης κ. Παπαγγελόπουλος, καταδικάζεται και αυτός με το βαρύτατο αδίκημα για ένα δημόσιο λειτουργό, αυτό της παράβασης καθήκοντος, ο ΣΥΡΙΖΑ πανηγυρίζει για την αθώωση της κας Τουλουπάκη!».
Η Πειραιώς τονίζει πως ο ΣΥΡΙΖΑ «κρίνει ξανά την απόφαση α λα καρτ και δεν βρίσκει να πει μια κουβέντα για την καταδίκη και δεύτερου υπουργού του, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πώς αντιλαμβάνεται το κράτος δικαίου».
«Τα υπόλοιπα στην ώρα τους», καταλήγει στη δική της ανακοίνωση η ΝΔ.
Πώς σχολίασε την απόφαση ο ΣΥΡΙΖΑ
«Η αθώωση της κ. Τουλουπάκη τελειώνει οριστικά το μύθευμα περί σκευωρίας Novartis και οποιασδήποτε άλλης μομφής στο πρόσωπό της, σε σχέση με τον τρόπο που εκτέλεσε τα καθήκοντά της ως Εισαγγελέας Διαφθοράς», σημειώνει η Κουμουνδούρου.
Και επισημαίνει πως «αυτό που μένει είναι το σκάνδαλο, και δυστυχώς χωρίς καμία απόδοση ευθυνών».
Σε ό,τι αφορά την κατά πλειοψηφία απόφαση της δικαιοσύνης για τον κ. Παπαγγελόπουλο, «επί των ημερών του οποίου άνοιξε η έρευνα για το σκάνδαλο Novartis, την αφήνουμε στην κρίση της ελληνικής κοινωνίας», ανέφερε χαρακτηριστικά.
- «Mundo Deportivo»: «Ο Πάντερ συμφώνησε με την Μπαρτσελόνα για νέο συμβόλαιο δύο ετών»
- Ο Τραμπ απειλεί να περικόψει κονδύλια 9 δισ. δολαρίων για το Χάρβαρντ
- «Θα ζει το ποίημα αυτό, ζωή να σου χαρίζει»: τα Σονέτα του Σαίξπηρ
- Τεράστια πυρκαγιά έπειτα από έκρηξη αγωγού φυσικού αερίου στη Μαλαισία [Βίντεο]
- Χρηστίδης: Την πρωταπριλιά ο Μητσοτάκης στο υπ. Εργασίας – Θα δει τις συνέπειες των ψεμάτων του στις εκλογές
- Μιανμάρ: Ζωντανή ανασύρθηκε γυναίκα μετά από 91 ώρες εγκλωβισμού