Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Τα προβλήματα και οι λύσεις του Μίτσελ για Λεβαδειακό

Τα προβλήματα και οι λύσεις του Μίτσελ για Λεβαδειακό

Οι σκέψεις του Μίτσελ για το ματς του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό.

Μόνο τον Λεβαδειακό σκέφτονται στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού. Το μυαλό των «ερυθρολεύκων» βρίσκεται… καρφωμένο στην αυριανή αναμέτρηση (5/3, 16:00) του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με την ομάδα του Μίτσελ να αναζητά την επιστροφή στον δρόμο των επιτυχιών.

Ο Ολυμπιακός αναζητά μόνο το τρίποντο που θα τον κρατήσει σε κοντινή απόσταση από την κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος. Στην προτελευταία στροφή, τα προβλήματα δε λείπουν για τον Μίτσελ, που θα στερηθεί τις υπηρεσίες αρκετών πρωτοκλασάτων παικτών.

Τα προβλήματα για τον Ισπανό τεχνικό είναι πολλά, καθώς εκτός για το ματς με τον Λεβαδειακό βρίσκονται οι Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Εμβιλά, Γκάρι Ροντρίγκες και Χάμες.

Παράλληλα, εκτός από τον παράγοντα των απουσιών, υπάρχει και το θέμα με τις κάρτες. Αρκετοί «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στο όριο (ενόψει και του ντέρμπι με την ΑΕΚ), με τον Μίτσελ, ωστόσο, να μη σκέφτεται ανακάτεμα της… τράπουλας. «Όταν σκέφτεσαι έτσι, να προστατέψεις παίκτες λόγω καρτών, τότε πολλές φορές τα πράγματα δεν πάνε όπως τα υπολογίζεις. Επομένως θα παίξουμε χωρίς εκπτώσεις για τη νίκη και αν το παιχνίδι πάει καλά, τότε θα το σκεφτούμε αυτό», δήλωσε χθες ο τεχνικός των πρωταθλητών, δίνοντας το σύνθημα.

Κάπως έτσι, ο Πασχαλάκης αναμένεται να βρεθεί κάτω από τα ερυθρόλευκα δοκάρια, με τους Βρουσάι και Ανδρούτσο να μάχονται για το δεξιό άκρο της άμυνας. Μπα και Ντόι θα είναι το δίδυμο των στόπερ, με τον Ραμόν στα αριστερά. Σαμασέκου και Χουάνγκ θα πάρουν θέση στα χαφ, με τους Μπιελ και Μασούρα στα άκρα. Ο Φορτούνης αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού, πίσω από τον προωθημένο Μπακαμπού.

Sports in

Ακούστηκε για τον Ολυμπιακό, αλλά κλείνει στο ΝΒΑ

O Πι Τζέι Ντοζίερ ακούστηκε για τον Ολυμπιακό τις προηγούμενες μέρες, όμως όλα δείχνουν ότι επιστρέφει στο ΝΒΑ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024