Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ουκρανία: Αιφνιδιαστική επίσκεψη της προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα

Ουκρανία: Αιφνιδιαστική επίσκεψη της προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα

Η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα πραγματοποίησε επίσκεψη στην Ουκρανία, την οποία γνωστοποίησε με αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στην Ουκρανία έφθασε αργά το βράδυ χθες Παρασκευή η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα (φωτογραφία αρχείου, επάνω, από SOOC), όπως γνωστοποίησε η ίδια μέσω ανάρτησής της στο Twitter.

«Το σπίτι τους είναι στην ΕΕ μας»

«Αισθάνομαι ωραία που επέστρεψα στην Ουκρανία και είμαι μαζί μ’ αυτούς τους γενναίους ανθρώπους που ενέπνευσαν τον κόσμο. Μ’ αυτούς τους ήρωες που αρνούνται να υποκύψουν. Μ’ αυτούς που θυσίασαν τα πάντα για τις αξίες μας. Μ’ Ευρωπαίους, των οποίων το σπίτι τους είναι στην ΕΕ μας», έγραψε η Μέτσολα στην ανάρτηση, την οποία συνόδευσε με μια φωτογραφία της.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ακολούθησε νέα ανάρτηση της προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ουκρανικής βουλής Ρουσλάν Στέφαντσουκ.

«Διαρκώς στο πλευρό σας»

«Το μέλλον της Ουκρανίας είναι ως μέλος της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Θα είμαστε διαρκώς στο πλευρό σας. Είναι υπέροχο που ξαναβλέπω τον φίλο μου Ρουσλάν Στέφαντσουκ», ανέφερε η Ρομπέρτα Μέτσολα.

Η Μέτσολα ήταν η πρώτη ευρωπαία αξιωματούχος που επισκέφθηκε την Ουκρανία, τον περασμένο Απρίλιο, εκφωνώντας ομιλία στο ουκρανικό κοινοβούλιο λίγες εβδομάδες μετά τη ρωσική εισβολή.

Πηγή: ΑΠΕ

Sports in

Πέθανε 20χρονος τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα

«Έφυγε» τα ξημερώματα της Τετάρτης (17/7) από τη ζωή σε ηλικία 20 ετών ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα Γουαγιακίλ, Τζάστιν Κορνέχο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024