Η Dacia συνεχίζει τις βελτιωτικές παρεμβάσεις στο Jogger αλλά και συνολικά στην γκάμα της ανακοινώνοντας ένα νέο επίπεδο εξοπλισμού ονόματι Extreme αλλά και ένα kit για το επταθέσιο μοντέλο της που απευθύνεται στους πλέον περιπετειώδεις ιδιοκτήτες του και μπορεί να μετατρέψει σε χώρο διανυκτέρευσης.

Το εν λόγω πακέτο εξοπλισμού ονομάζεται Sleep Pack και έγκειται στην παρουσία ενός πτυσσόμενου κρεβατιού το οποίο όταν είναι κλειστό φιλοξενείται στον χώρο της τρίτης σειράς καθισμάτων ενώ, όταν ανοίγει προσφέρει ένα χώρο για ύπνο με διάσταση 1,90 x 1,30, με την προϋπόθεση αναδίπλωσης της δεύτερης σειράς καθισμάτων.

Το κρεβάτι υπόσχεται χώρο καθ΄ύψος 60 εκατοστών ενώ η διαδικασία τοποθέτησής του απαιτεί μόνο δύο λεπτά. Να σημειωθεί ότι με δεδομένη ότι η τρίτη σειρά καθισμάτων του Jogger είναι ούτως ή άλλως αφαιρούμενη το συγκεκριμένο πακέτο «απευθύνεται» τόσο στις πενταθέσιες όσο και στις επταθέσιες εκδόσεις. Σε ό,τι αφορά το βάρος της κατασκευής περιορίζεται σε 50 κιλά.

Παράλληλα με την επιφάνεια ύπνου, το πακέτο συνδυάζεται με σκιάδια για όλα τα παράθυρα καθώς και με μια επιμήκη σκηνή η οποία, λειτουργεί ως προέκταση του αυτοκινήτου και μπορεί να μετατρέψει το Jogger στο ιδανικό όχημα για campers. Nα σημειωθεί ότι το Sleep Pack κοστίζει στη Γαλλία 1.490 ευρώ με την αγορά ενός νέου Jogger ή 1.790 ως aftermarket.

Παράλληλα με το Sleep Pack η Dacia εγκαινιάζει και το νέο επίπεδο εξοπλισμού Extreme το οποίο θα είναι διαθέσιμο για τα Jogger, Sandero Stepway, Duster αλλά και Spring. Το νέο επίπεδο προσθέτει στην παλέτα των μοντέλων την πράσινη απόχρωση Cedar Brown η οποία διανθίζεται με λεπτομέρειες Copper Brown και φινίρισμα σε μαύρο για ορισμένα στοιχεία όπως τα προστατευτικά, οι κολώνες και οι ράγες οροφής.

Στο εσωτερικό το νέο επίπεδο εξοπλισμού ξεχωρίζει από τις νέες επενδύσεις αποχρωσης γκρι οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για περισσότερη ανθεκτικότητα στην φθορά, είναι εύκολες στον καθαρισμό και έχουν μια υφή που παραπέμπει σε βελούδο. Στις λεπτομέρειες προστίθενται μοτίβα που παραπέμπουν σε τοπογραφικά σχέδια στα πλευρικά τμήματα και στα πατάκια του εσωτερικού.