Μεντβέντεφ: «Ελπίζω να με αφήσουν και να αγωνιστώ αυτή τη χρονιά στο Wimbledon»
Την ελπίδα αυτή την χρονιά να του επιτρέψουν να αγωνιστεί στο Wimbledon εξέφρασε ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ.
Την ελπίδα αυτή την χρονιά να του επιτρέψουν να αγωνιστεί στο Wimbledon εξέφρασε ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ.
«Θέλω να παίξω στο γρασίδι, θέλω να αγωνιστώ στο Wimbledon. Μου αρέσει το χορτάρι αν και είναι πολύ δύσκολη επιφάνεια. Είναι λίγο πιο δύσκολο από τα hard courts κι εκεί πιστεύω ότι φαίνεται η μεγάλη ποιότητα του Τζόκοβιτς που έχει κερδίσει τόσα πολλά τουρνουά στο γρασίδι.
Αν πετύχεις κάποιον καλό σέρβερ, θα πρέπει να κερδίσεις τα tie breaks. Ο Νόβακ κατάφερε πολλές φορές να κερδίζει με 6-4, 6-4, 6-4 και πραγματικά δεν ξέρω πως το κάνει» ανέφερε αρχικά και συνέχισε.
«Δεν ξέρω τι απόφαση θα πάρουν φέτος. Θα περιμένω και ελπίζω να μπορέσω να παίξω στο αυτή τη χρονιά και να έχω κάποια καλά αποτελέσματα» ήταν τα λόγια του Ρώσου τενίστα.
- «Ψήνεται» νέα ταινία με θέμα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
- Μπακς – Θάντερ 102-122: Ήττα για τα «Ελάφια» παρά τη «γεμάτη» εμφάνιση του Αντετοκούνμπο (vid)
- Επιστροφή στην ευρωπαϊκή «δράση» για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ
- Δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό
- Ολυμπιακός: Tα σενάρια πρόκρισης και τα κριτήρια ισοβαθμίας στο Champions League
- Υπερθέαμα: Όλα τα γκολ της 7ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League (vids)
- Νιούκαστλ – Αϊντχόφεν 3-0: Για 8άδα οι Άγγλοι, θετικό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό (vid)
- Η βαθμολογία της League Phase του Champions League μετά την 7η αγωνιστική (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442