Τελευταία αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος, με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενείται από τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό.
Οι ασπρόμαυροι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αυριανή αναμέτρηση, με τον Ιβαν Νάσμπεργκ να τίθεται νοκ άουτ. Ο νεαρός αμυντικός έχει υποστεί θλάση στο τετρακέφαλο και θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά τη διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων.
Φιλίπε Σοάρες, Λευτέρης Λύρατζης και Γιάσμιν Κούρτιτς παραμένουν στα πιτς για τον ΠΑΟΚ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να παίρνει στην αποστολή τους Ολιβέιρα και Μιχαηλίδη.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Εβάν Φουρνιέ είναι έτοιμος για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό και ο Γάλλος σούπερσταρ δήλωσε ότι παιχνίδια ειδικών συνθηκών σαν ένα ντέρμπι «αιωνίων» που κρίνει τρόπαιο, δεν κρίνεται στα καθαρά... μπασκετικά στοιχεία.
Το προσεχές Μουντιάλ -αν φυσικά κληθεί στην αποστολή της Εθνικής Βραζιλίας- δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία παράσταση στην σπουδαία καριέρα του Νεϊμάρ, όπως δήλωσε ο ίδιος.