Χανιά: Περίμενε 1,5 χρόνο να έρθει το δέμα από το Ηράκλειο
Μια απίστευτη ιστορία συνέβη στην Κρήτη, όταν ένας Χανιώτης χρειάστηκε να περιμένει 1,5 χρόνο για να παραλάβει δέμα από τα ΕΛΤΑ, το οποίο του είχε σταλεί… από τη Χερσόνησο στο Ηράκλειο.
Ενάμιση χρόνο περίμενε Χανιώτης από τον Πλάτανο Κισσάμου να παραλάβει δέμα που του είχαν στείλει μέσω ΕΛΤΑ, από τη Χερσόνησο Ηρακλείου.
«Σήμερα παραλάβαμε δύο γράμματα από το παρελθόν!!! Το ένα σχετικά πρόσφατο από 16 Ιανουαρίου του 2023, όμως το δεύτερο από Χερσόνησο Ηρακλείου έκανε ένα μισή(1,5) χρόνο για να φτάσει στον Πλάτανο» αναφέρει χαρακτηριστικά.
Μάλιστα, το δέμα είχε και κάποια φαγώσιμα που είχαν λήξη τον Νοέμβριο του 2022…
Όπως είπε στο zarpanews.gr, δεν ήταν η πρώτη φορά που είχε καθυστερήσει να παραλάβει δέμα από τα ΕΛΤΑ καθώς στο παρελθόν, περίμενε για μεγάλο διάστημα λογαριασμούς νερού, με αποτέλεσμα να χάσει κάποια έκπτωση για την εμπρόθεσμη εξόφληση.
Πηγή φωτογραφιών: zarpanews.gr
- Το πρώτο ρομπότ για μανικιούρ έκανε την εμφάνιση του – Δυσοίωνο το μέλλον για τα σαλόνια ομορφιάς
- Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με φόντο τα ημιτελικά στο Καραϊσκάκη – Με Άρη στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός, κόντρα στον ΟΦΗ η ΑΕΚ
- Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Το τηλεοπτικό πρόγραμμα των προημιτελικών
- Σώτης Βολάνης: Αποχώρησε αιφνιδίως από νυχτερινό σχήμα και το ανακοίνωσε μόνο στα social
- Τραγωδία στη Σητεία: 16χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο
- Η κρίση της «Δύσης» δεν ξεκίνησε με τον Τραμπ



