Υλικά για 4 μερίδες

300 γρ. καπνιστό φιλέτο σολομού

3 φρέσκα αγγούρια

100 γρ. iceberg

Φύλλα μέντας

1 κεσεδάκι γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά

Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Αφού καθαρίσετε τα αγγούρια, κόψτε τα δύο σε ροδέλες, και αλατίστε τα. Σε ένα μπολ, προσθέστε το γιαούρτι, λίγα ψιλοκομμένα φύλλα μέντας, αλάτι, πιπέρι, και το τρίτο αγγούρι ψιλοκομμένο. Κόψτε το iceberg με τα χέρια σας σε χοντρά κομμάτια, αναμείξτε με το αγγούρι και προσθέστε τον καπνιστό σολομό. Γαρνίρετε με το μείγμα του γιαουρτιού και απολαύστε το αμέσως!