Στον Γιώργο Μπαρτζώκα στάθηκε σε δηλώσεις του ο Μουσταφά Φαλ.

Ο σέντερ του Ολυμπιακού, Μουσταφά Φαλ, μίλησε στην εκπομπή «Τζάμπολ» της ΕΡΤ και αναφέρθηκε στη… νευρικότητα του Ελληνα προπονητή.

Παράλληλα, ο Φαλ μίλησε για την εντυπωσιακή πορεία των «ερυθρολεύκων» και την προσπάθεια κατάκτησης όλων των τροπαίων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μουσταφά Φαλ:

Για τον τρόπο παιχνιδιού του: «Είναι ο χαρακτήρας των παικτών μας και η φιλοσοφία του προπονητή. Δεν είμαστε εγωιστές, όλοι είναι χαρούμενοι».

Για την απουσία του Σλούκα: «Κάθε φορά μας λείπει κάποιος, έτσι είναι το μπάσκετ. Προσπαθούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Για το αν θα σουτάρει τρίποντο: «Είναι νευρικός ο κόουτς και δεν θέλω να κάνω χειρότερα τα πράγματα. Μία μέρα θα σουτάρω στο ελληνικό πρωτάθλημα κι, αν δεν τρελαθεί ο κόουτς, εντάξει».

Για το στυλ του και τον προπονητή του: «Του αρέσουν οι αθλητικοί ψηλοί, αλλά και οι έξυπνοι παίκτες που παίζουν καλά στην άμυνα και δημιουργούν».

Για την Ευρωλίγκα: «Θέλω να κατακτήσω την Ευρωλίγκα. Όταν πας στο Final Four, θες να νικήσεις».

Για το ματς με τη Ζάλγκιρις και τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τον Μάρτιο: «Συγκεντρώνομαι μόνο στη Ζάλγκίρις, που έχει μεγάλο κίνητρο και καλή έδρα. Θέλουμε να νικήσουμε».

Για τα ντέρμπι που έζησε: «Είναι ωραία ματς και η ατμόσφαιρα. Μου αρέσει το κίνητρο και ο ανταγωνισμός. Σε αυτά τα ματς μπορώ να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου».

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Δεν θα είναι εύκολο. Είμαστε το φαβορί. Ο Παναθηναϊκός έχει καλούς παίκτες, αλλά είμαστε φαβορί και καλύτερη ομάδα».

Για την παραμονή του στον Ολυμπιακό: «Ήθελα να βρω ένα ωραίο μέρος. Έχω τα πάντα εδώ και δεν υπάρχει λόγος να φύγω».