Γιώργος Ασημακόπουλος, Κωνσταντίνος Βασάλος, Τζο Μαριδάκη, Μελίνα Μεταξά και Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, θα διεκδικήσουν στο αποψινό επεισόδιο του Survivor την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο.

Ένας από τους πέντε υποψήφιους θα φύγει οριστικά από το παιχνίδι και όλοι αναρωτιούνται ποιος θα είναι αυτός.

Πρόκειται μάλιστα για την πρώτη φορά που πέντε παίκτες έχουν βγει στον τάκο, αφού οι Μαχητές έχασαν και την τρίτη ασυλία της εβδομάδας και κλήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού να ψηφίσουν ακόμη έναν συμπαίκτη τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδa, ενώ στο δεύτερο συμβούλιο έγινε χαμός και τρεις παίκτες των Μαχητών βγήκαν υποψήφιοι: Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η Τζο Μαριδάκη και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης. Την τρίτη ασυλία έχασαν οι Μαχητές και βγήκε υποψήφια η Μελίνα Μεταξά.

Σύμφωνα με τα spoilers πάντως, από το Survivor All Star απόψε αποχωρεί η Τζο Μαριδάκη. Πρόκειται για μια αρκετά μεγάλη ανατροπή, καθώς η ίδια αποτελεί νέα προσθήκη στο ριάλιτι επιβίωσης.

Δείτε το τρέιλερ

Στο μεταξύ, η ένταση θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Όπως βλέπουμε στο trailer, ο Τάκης Καραγκούνιας παρεμβαίνει την ώρα που η Μελίνα Μεταξά μιλά στην κάμερα, εξαπολύοντας μια κατά μέτωπο επίθεση. «Δεν ανέχομαι άλλο ψέμα από σένα, ύπουλο πλάσμα, δεν δέχομαι», ακούγεται να λέει ο παίκτης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα παρακολουθήσουμε έναν σκληρό αγώνα, όπου οι παίκτες θα δώσουν ό,τι δυνάμεις έχουν για την πολυπόθητη νίκη.