Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Τοποθετήθηκε σύγχρονος εξοπλισμός 2,3 εκατ. Ευρώ στο Νοσοκομείο Χανίων 

Τοποθετήθηκε σύγχρονος εξοπλισμός 2,3 εκατ. Ευρώ στο Νοσοκομείο Χανίων 

Πρόκειται για ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό για το ωτορινολαρυγγολογικό τμήμα, το ακτινολογικό και την μονάδα τεχνητού νεφρού του νοσοκομείου Χανίων.

Σύγχρονο ιατροτεχνολογικό μηχανισμό  αξίας 2,3  εκατομμύρια ευρώ που θα αναβαθμίσει αποτελεσματικά τον υφιστάμενο εξοπλισμό και τις παρεχόμενες  υπηρεσίες υγείας στο Γενικό νοσοκομείο  Χανίων, προμήθευσε η Περιφέρεια Κρήτης μέσω του ΕΣΠΑ.

Πρόκειται για ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό για το ωτορινολαρυγγολογικό τμήμα, το ακτινολογικό την μονάδα τεχνητού νεφρού ενώ το επόμενο διάστημα θα γίνει προμήθεια της Γ’ κάμερας 600 χιλιάδων ευρώ αλλά και θα ολοκληρωθεί ο νέος ψηφιακός στεφανιογράφος αγγειογράφος. .

Ο Δ/κτης του Νοσοκομείου αναφερόμενος στον ιατροτεχνολογικό μηχανισμό που παρελήφθη με ενέργειες της Περιφέρειας Κρήτης στα πλαίσια του προγράμματος ΕΣΠΑ 2014-2020,είπε: «Σήμερα παραλάβαμε ένα μέρος αυτού του προγράμματος, 10 υπερσύγχρονα μηχανήματα της μονάδας τεχνητού νεφρού,  παραλαμβάνουμε ένα ΩΡΛ χειρουργικό ενδοσκοπικό πύργο, ένα σύστημα χειρουργικής καθοδήγησης κεφαλής και τραχήλου για τους ΩΡΛ ένα navigator system στα χειρουργεία, και δύο υπερσύγχρονα φορητά ψηφιακά ακτινολογικά μηχανήματα επί κλίνης.

Ακολουθούν στο ίδιο πρόγραμμα τις επόμενες ημέρες και θα παραλάβουμε την Γ’ κάμερα πολύ μεγάλης αξίας 600 χιλιάδων ευρώ ότι πιο σύγχρονο υπάρχει όπως επίσης σχεδόν έχει ολοκληρωθεί και ο νέος ψηφιακός στεφανιογράφος αγγειογράφος για το νοσοκομείο μας.»

Ο Περιφερειάρχης τόνισε, ότι η  συνεργασία είναι ότι καλύτερο για να έχουμε σύγχρονους  εξοπλισμούς, αναγκαίους  για την αναβάθμιση της  Δημόσιας υγείας, προσθέτοντας: «αυτό το οποίο υπηρετούμε είναι οι πολίτες, η δημόσια υγεία στην Κρήτη, όλα τα νοσοκομεία μας να έχουν αυτό τον σύγχρονο  εξοπλισμό που χρειάζονται για να μην πηγαίνει ο κόσμος στην Αθήνα. Εμείς  από την πλευρά μας διεκδικούμε επιπλέον πόρους για να μπορούμε να καλύψουμε είτε τα προβλήματα που υπάρχουν με τον εξοπλισμό είτε με το επικουρικό προσωπικό. Παράλληλα όμως και από πόρους δικούς μας χρηματοδοτούμε διάφορες δράσεις και εξοπλισμό ούτως ώστε να είναι πλήρη όλα τα νοσοκομεία της Κρήτης.»

Sports in

«Τρομάζει» η Team USA, διέλυσε τους Σέρβους σε φιλικό (79-105)

Παίζοντας όσο χρειάστηκε, η Εθνική ομάδα των ΗΠΑ επιβλήθηκε εύκολα της Σερβίας με 105-79 σε φιλική αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024