Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Σάρον Στόουν: Είχα «ένα μεγάλο ινομύωμα» όσο το στήθος μου

Σάρον Στόουν: Είχα «ένα μεγάλο ινομύωμα» όσο το στήθος μου

Η ηθοποιός μιλά για τη δύσκολη περιπέτεια της υγείας της.

Η Σάρον Στόουν μίλησε για την περιπέτειά της με τον καρκίνο του μαστού που αντιμετώπισε. Μέσα από τον λόγο της θέλησε να ευαισθητοποιήσει και να εμπνεύσει ακόμα περισσότερες γυναίκες να υποβάλλονται σε ιατρικές εξετάσεις και να αναλάβουν την ευθύνη για την υγεία τους.

Η περιπέτεια με τη λάθος διάγνωση

Όπως αφηγήθηκε η ίδια, «αυτές οι μαστογραφίες δεν είναι διασκεδαστικές. Και για κάποια σαν εμένα που της είπαν ότι είχα καρκίνο του μαστού επειδή είχα έναν όγκο που ήταν μεγαλύτερος από το στήθος μου και ήταν σίγουροι ότι δεν θα μπορούσα να έχω όγκο χωρίς να είναι καρκίνος, δεν ήταν. Αλλά πήγα στο νοσοκομείο, λέγοντας: ‘Αν με ανοίξετε και είναι καρκίνος, σας παρακαλώ πάρτε και τα δύο στήθη μου’, γιατί δεν είμαι ένα άτομο που ορίζεται από το στήθος του. Και αυτό μπορεί να ακούγεται αστείο αφού τα έχετε δει όλοι».

«Μην αισθάνεστε ποτέ υποχρεωμένοι να μην κάνετε μαστογραφία, να μην κάνετε εξέταση αίματος, να μην κάνετε χειρουργική επέμβαση γιατί ‘δεν έχει σημασία’. Στέκομαι εδώ και σας λέω ότι είχα αφαιρέσει ενάμιση ιστό από το στήθος μου και κανείς από εσάς δεν το γνώριζε», είπε χαρακτηριστικά στη συνέχεια.

Γιγαντίοι όγκοι στο στήθος και η επέμβαση

Αξίζει να σημειωθεί, σύμφωνα με τα απομνημονεύματα της ηθοποιού, «The Beauty of Living Twice», η Στόουν υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης στήθους το 2001 αφού οι γιατροί αφαίρεσαν καλοήθεις όγκους που, όπως γράφει, ήταν «γιγάντιοι, μεγαλύτεροι από το στήθος μου μόνο».

Τον περασμένο Νοέμβριο η Σάρον Στόουν αποκάλυψε ότι της έκαναν λάθος διάγνωση και ότι είχε μια «λανθασμένη διαδικασία» που της άφησε επιδεινούμενο πόνο. Ως αποτέλεσμα, έλαβε μια δεύτερη γνώμη και ανακάλυψε ότι είχε «ένα μεγάλο ινομύωμα» που χρειαζόταν επίσης χειρουργική επέμβαση.

Sports in

Αντετοκούνμπο: «Έλα έτοιμος έτσι ώστε να μην χρειαστεί να προετοιμαστείς» (vid)

Η ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο ενόψει και του φιλικού της Ελλάδας με τη Σερβία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024