Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό για την πρώτη αγωνιστική των play off της Super League και το γήπεδο έχει «κοκκινίσει» από πάνω από 12.000 οπαδούς των Πειραιωτών.
Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί και να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο στην κορυφή και έχουν τη στήριξη χιλιάδων φιλάθλων τους, που δίνουν για δεύτερη φορά φέτος δυναμικό παρών στην πόλη της Μαγνησίας.
Όπως μπορείτε να δείτε και από τα βίντεο παρακάτω όλο το Πανθεσσαλικό είναι κόκκινο και ο κόσμος της ομάδας έχει δημιουργήσει φανταστική ατμόσφαιρα.
Αξίζει να σημειωθεί πως στο γήπεδο βρίσκεται και ο ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, ενώ από το πρωί η πόλη του Βόλου είναι στα… κόκκινα από τους χιλιάδες οπαδούς του Ολυμπιακού που ταξίδεψαν από τις πρώτες πρωινές ώρες στην πόλη της Μαγνησίας.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Βόμβα μεγατόνων στο ισπανικό πρωτάθλημα, με ρεπορτάζ του Radio La Red να αναφέρει πως ο Χούλιαν Άλβαρες έχει αποφασίσει να αφήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα μετά το Μουντιάλ!
Ο Εβάν Φουρνιέ είναι έτοιμος για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό και ο Γάλλος σούπερσταρ δήλωσε ότι παιχνίδια ειδικών συνθηκών σαν ένα ντέρμπι «αιωνίων» που κρίνει τρόπαιο, δεν κρίνεται στα καθαρά... μπασκετικά στοιχεία.
Το προσεχές Μουντιάλ -αν φυσικά κληθεί στην αποστολή της Εθνικής Βραζιλίας- δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία παράσταση στην σπουδαία καριέρα του Νεϊμάρ, όπως δήλωσε ο ίδιος.