«Να είσαι χαρούμενος με αυτό που έχεις» είναι ένας από τους πέντε «κανόνες του σπιτιού» που πρέπει ν΄ακολουθούν τα παιδιά της «βασίλισσας της ποπ» Μαντόνα.

Η σταρ στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram κρατώντας μια πινακίδα, μοιράστηκε πέντε απλούς οικιακούς κανόνες που θέλει να τηρούνται από όλους στο σπίτι.

Η λίστα περιελάμβανε κανόνες θετικής συμπεριφοράς υπενθυμίζοντας στα παιδιά της να «χαμογελούν», «να είναι ευτυχισμένα» και «να ακούνε τους άλλους». Επίσης «να είναι ευχαριστημένα με αυτά που έχουν» και να είναι «ευγενικά».

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε τους κανόνες στο σαλόνι του σπιτιού της φορώντας ένα μαύρο πουλόβερ στολισμένο με πολύχρωμα και αφηρημένα σχέδια λουλουδιών.

Σημειώνεται ότι η Μαντόνα έχει τέσσερις κόρες και δύο γιους. Το μεγαλύτερο παιδί της είναι η Λούρδη Λεόν και ακολουθεί ο Ρόκο Ρίτσι ενώ έχει υιοθέτησε τον γιο της Ντέιβιντ Μπάντα και τις τρεις κόρες της, Μέρσι Τζέιμς, καθώς και τις δίδυμες Στελ και Εκλέρ Τσικόνε.

Η ανάρτησή της

Τον Ιανουάριο η Μαντόνα ανακοίνωσε την επιστροφή της στην σκηνή με την παγκόσμια περιοδεία «Four Decades, The Celebration Tour». Οι θαυμαστές της περιμένουν να την απολαύσουν να ερμηνεύει ζωντανά hits όπως το «Vogue», «Music», «Like a Virgin» και «Like a Prayer».

Η τεράστια περιοδεία της σε Βόρεια Αμερική και Ευρώπη θα ξεκινήσει τον Ιούλιο. «Είμαι ενθουσιασμένη που θα εξερευνήσω όσο το δυνατόν περισσότερα τραγούδια με την ελπίδα να δώσω στους θαυμαστές μου το σόου που περίμεναν», σημειώνει η ίδια σε ανακοίνωσή της.

Θα είναι μια από τις μεγαλύτερες γιορτές της μουσικής, γιορτή των αμέτρητων επιτυχιών της, με 38 από αυτά να είναι στο Billboard Hot 100 και θα ξεκινήσει στη Rogers Arena στο Βανκούβερ. Η λίστα περιλαμβάνει 37 ημερομηνίες, με σταθμούς σε Καναδά, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και Ευρώπη. Ο κύκλος θα κλείσει με μια μεγάλη συναυλία στο Άμστερνταμ την 1η Δεκεμβρίου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ