Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Βίκυ Κάβουρα: Επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον Γιώργο Τζαβέλλα

Βίκυ Κάβουρα: Επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον Γιώργο Τζαβέλλα

Η ηθοποιός παραδέχτηκε για πρώτη φορά πως είναι μαζί με τον ποδοσφαιριστή

Μετά από τα δεκάδες δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει και τους θέλουν ζευγάρι, η Βίκυ Κάβουρα επιβεβαίωσε με τον δικό της τρόπο ότι βρίσκεται σε σχέση με τον Γιώργο Τζαβέλλα.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο «αέρα» του «Πρωινό μας», η ηθοποιός και ο ποδοσφαιριστής είναι μαζί εδώ και έξι μήνες και η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, ωστόσο έχουν αποφασίσει να την κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Επειδή η Βίκυ Κάβουρα έχει ταλαιπωρηθεί από τη δημοσιότητα στις προηγούμενες σχέσεις της, μου είχε πει ότι τα φώτα της έκαναν κακό. Από ό,τι μαθαίνω είναι πολύ καλά μαζί. Ο Χάρης Σιανίδης ευθύνεται γι’ αυτό, καθώς γνωρίστηκαν σε ένα event που διοργάνωσε στη Γλυφάδα», είπε χαρακτηριστικά ο ρεπόρτερ.

Η Βίκυ Κάβουρα, σε πρόσφατες δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες , απέφυγε να απαντήσει για την προσωπική της ζωή, αλλά και όσα γράφονται για εκείνη. Ωστόσο, σήμερα έκανε ένα Q&A στο instagram απαντώντας στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων.

«Είσαι ελεύθερη ή ΑΕΚ;», ήταν η ερώτηση που δέχτηκε για την προσωπική της ζωή και εκείνη απάντησε δημοσιεύοντας φωτογραφία της με ένα κίτρινο φούτερ, επιβεβαιώνοντας έτσι με έμμεσο τρόπο τη σχέση της με τον Γιώργο Τζαβέλλα, ο οποίος αγωνίζεται με την ομάδα της ΑΕΚ.

Η ανάρτησή της

Οι πρώτες φήμες γύρω από τη σχέση τους ξεκίνησαν με την εμφάνιση της Βίκυς Κάβουρα στον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ στις 9 Νοεμβρίου. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την ηθοποιό στις κερκίδες μαζί με μία φίλη της και έτσι αναφέρθηκε πως είναι μαζί.

Η πρώτη συνάντηση τους στις αρχές του περασμένου φθινοπώρου αποδείχθηκε αρκετή για να πυροδοτήσει τη μεταξύ τους έλξη. Από τότε φαίνεται πως ο ποδοσφαιριστής και η ηθοποιός είναι αχώριστοι, αφιερώνοντας πολύ χρόνο ο ένας στον άλλο.

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Νέες φονικές επιθέσεις του Ισραήλ σε Λίβανο και Συρία - Ομοβροντία ρουκετών από τη Χεζμπολάχ

Σε τεντωμένο σχοινί βαδίζει ολόκληρη η Μέση Ανατολή - Ισραήλ και Χεζμπολάχ συνεχίζουν τις εχθροπραξίες, με τον Μπενιαμίν Νετανιάχου να απορρίπτει πρόταση για εκεχειρία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024