Είναι ο MVP του φετινού (εντυπωσιακού) Ολυμπιακού. Ο παίκτης που τραβάει πάνω του όλα τα βλέμματα και όλη την προσοχή.
Η αρμάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα… πετάει σε Euroleague και Basket League και ένας από τους κυριότερους λόγους, ακούει στο όνομα Σάσα Βεζένκοφ.
Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού πραγματοποιεί εκπληκτική σεζόν, με τους ανθρώπους των Σακραμέντο Κινγκς να παρακολουθούν στενά την πορεία του. Η ομάδα του NBA διατηρεί τα δικαιώματά του από τον Ιούνιο του 2022 και είναι η μοναδική που μπορεί να διαπραγματευθεί μαζί του.
Συχνά στην Ελλάδα οι Κινγκς
Με τον Σάσα να εντυπωσιάζει, οι επισκέψεις των Κινγκς στη χώρα μας έχουν γίνει κάτι παραπάνω από συχνές. Μάλιστα, ο general manager των «βασιλιάδων», Μόντε ΜακΝερ και ο συνεργάτης του, Φιλ Τζέιμπουρ βρέθηκαν στο κλειστό του ΟΑΚΑ, παρακολουθώντας από κοντά τον 27χρονο παίκτη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Η τρίτη επίσκεψη των ανθρώπων του Σακραμέντο στα μέρη μας δεν πέρασε απαρατήρητη στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Τα Μέσα στην Αμερική ασχολήθηκαν ξανά με το νέο στενό «μαρκάρισμα» των Κινγκς στον Σάσα Βεζένκοφ, φέρνοντας στο φως της δημοσιότητας και μια σημαντική αποκάλυψη.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του hoopsrumors.com, οι παίκτες της ομάδας του Μάικ Μπράουν έχουν ταχθεί ανοιχτά υπέρ της ένταξης του Βούλγαρου σταρ στο ρόστερ ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Σαφέστατα και πρόκειται για μια εξέλιξη που ενδέχεται να παίξει καταλυτικό ρόλο στην υπόθεση του Βεζένκοφ. Ο αστέρας του Ολυμπιακού φαίνεται πως… αρέσει στους παίκτες των Κινγκς και τα πάντα πλέον μοιάζουν ανοιχτά.
Την εφετινή σεζόν, ο Σάσα, τα… σπάει στην Euroleague, βάζοντας πλώρη για το βραβείο του MVP. Οι αριθμοί του εντυπωσιάζουν, καθώς μετράει 18.2 πόντους, 7.2 ριμπάουντ και 22.9 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 28:47 συμμετοχής σε 28 αγώνες της διοργάνωσης, ενώ είναι πρώτος και στις τρεις στατιστικές κατηγορίες.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.