Το… βιολί τους στην ΑΕΚ: Επιμένουν ότι δεν είναι κόκκινη του Αμραμπατ!
Αλλο ματς φαίνεται πως είδαν στην ΑΕΚ!
Εχουν χάσει την μπάλα στην ΑΕΚ και αυτό βγαίνει προς τα έξω!
Την ώρα που όλη η Ελλάδα μιλάει για την τραγική διαιτησία στη Νέα Φιλαδέλφεια, στην ΑΕΚ επιμένουν πως ορθά δεν δόθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Νόρντιν Αμραμπατ.
Δυο μέρες μετά τη λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Αγιά Σοφιά, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, Τάσος Τσατάλης, με ανάρτησή του στα social media, δίνει… δίκιο στον διαιτητή Νταμπάνοβιτς.
Αναλυτικά η ανάρτηση του Τάσου Τσατάλη:
«Για να το τελειώνουμε… Κάθε αναφορά στον κανονισμό που αφορά παίξιμο με το χέρι και κίτρινη κάρτα, το συνδέει με υποσχόμενη επίθεση και μόνο. Το ίδιο συμβαίνει και στην σελίδα 103 του κανονισμού όπου αναφέρεται ρητά: «Όταν διαπράττονται δύο ξεχωριστές παραβάσεις κίτρινης κάρτας (ακόμα και σε κοντινή απόσταση), θα πρέπει να τιμωρούνται και οι δύο, όπως για παράδειγμα παίκτης μπει στον αγωνιστικό χώρο χωρίς την απαιτούμενη άδεια και διαπράξει ένα ριψοκίνδυνο τάκλιν ή σταματήσει μια υποσχόμενη επίθεση με ένα φάουλ, παίξιμο της μπάλας με το χέρι με πρόθεση κ.λπ». Να σταματήσει μια υποσχόμενη επίθεση είτε με φάουλ, είτε με παίξιμο της μπάλας με το χέρι. Κι όμως και γι΄αυτό να σας παραπλανήσουν προσπαθούν.
Οποιοσδήποτε προσπαθεί να σας πει το αντίθετο, είτε δεν μπορεί να κατανοήσει τι διαβάζει, είτε εσκεμμένα προσπαθεί να σας παραπλανήσει.
Το εξοργιστικό είναι πως επαναλαμβάνεται αυτό που έγινε και με αφορμή τα δοκάρια του Περιστερίου. Σου λένε «εντάξει, ο κανονισμός μπορεί να λέει, αλλά δεν είναι ξεκάθαρος και στο κάτω κάτω εσύ τι βλέπεις», κατά το «και τι έγινε για 2,5 πόντους». Που δεν ήταν 2,5 πόντοι, αλλά τι σημασία έχει όταν το 90% των Μέσων εκφράζει την γραμμή των αντιπάλων σου;
Το ακόμη πιο εξοργιστικό είναι να σου λένε «και τι θα γίνει αν κάνει χέρι πέντε φορές;». Δηλαδή με μια ακραία σκέψη θέλουν να ακυρώσουν τον κανονισμό. Φυσικά και αν κάποιος πέντε ή και τρεις φορές συνεχόμενες κάνει το ίδιο στο τέλος θα πάρει κάρτα, γιατί εκεί μπορείς να μιλήσει όντως για γράμμα και πνεύμα του κανονισμού. Στην μία και μοναδική περίπτωση είναι απαράδεκτο να θεωρούμε τον κανονισμό κάτι εντελώς σχετικό κι ανοιχτό προς ερμηνεία ανάλογα με την άποψη μας».
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις