Τα νεότερα για το λευκό τιγράκι που βρέθηκε σε κάδο σκουπιδιών
Η ανάρτηση στα social media
- «Στην Τριχωνίδα τέτοιοι σεισμοί έχουν συνέχεια - Χρειάζεται επιτήρηση» - Λέκκας για δόνηση στο Αγρίνιο
- Οι πρώτες συναντήσεις της συζύγου του αστυνομικού της Βουλής με τις τρεις κόρες της - Τι της είπαν
- Αρκάς: Η καλημέρα της Κυριακής έχει γεύση από κουραμπιέδες
- Αμερικανικό μαχητικό καταρρίφθηκε κατά λάθος από αμερικανικό καταδρομικό
Νέα ενημέρωση για την υγεία του μικρού λευκού τίγρη που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε κάδο σκουπιδιών έξω από τις εγκαταστάσεις του Αττικού Πάρκου.
Σε σχετική ανάρτηση στα social media, σημειώνεται πως στο ζώο χουν γίνει οι εξετάσεις σε εξειδικευμένο κτηνιατρικό κέντρο στην Αθήνα, αναμένονται οι διαγνώσεις από Ελλάδα, ένα κέντρο της Ευρώπης και ένα των ΗΠΑ, ενώ θα γίνει και συνάντηση Ελλήνων και ξένων κτηνιάτρων σχετικά με την πορεία της θεραπείας του.
Η 4 μηνών τίγρης πήρε το όνομα Χασίγια, που σημαίνει το κορίτσι που σηκώθηκε.
Η κατάσταση της υγείας της Χασίγια είναι σαφώς βελτιωμένη, όπως δήλωσε πριν από λίγες ημέρες στο enikos.gr, ο διευθυντής του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου, Ζαν Ζακ Λεσουέρ.
ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ #ΛΕΥΚΟ_ΤΙΓΡΑΚΙ
Έχουν γίνει οι εξετάσεις σε εξειδικευμένο κτηνιατρικό κέντρο στην Αθήνα, αναμένονται οι διαγνώσεις από Ελλάδα, ένα κέντρο της Ευρώπης και ένα των ΗΠΑ, ενώ θα γίνει και συνάντηση Ελλήνων και ξένων κτηνιάτρων σχετικά με την πορεία της θεραπείας του. pic.twitter.com/keVQOlaOE0— My Dolphin Club (@MyDolphinClub1) March 23, 2023
Έχει πάρει βάρος
«Δέχεται τροφή και έχει πάρει βάρος έπειτα από σχεδόν τρεις εβδομάδες από τότε που το βρήκαμε κάτω από τον κάδο απορριμμάτων. Συνεχίζει βέβαια να έχει πρόβλημα στα πίσω άκρα. Περιμένουμε και τις διαγνώσεις από τις εξετάσεις που έχουμε στείλει σε Ελλάδα και εξωτερικό, -σε ένα κέντρο της Ευρώπης και σε ένα των ΗΠΑ -για να δούμε πώς θα κινηθούμε. Στόχος μας είναι να μπορέσει να περπατήσει κάποια στιγμή».
Αποκάλυψε δε, ότι «οι αρχές έχουν στην κατοχή τους βίντεο με το αυτοκίνητο που σταμάτησε στις 11:30 το βράδυ κοντά στους κάδους των απορριμμάτων. Αν ακολουθηθεί η πορεία του αυτοκινήτου μέσω των καμερών που υπάρχουν στον δρόμο που οδηγεί στο πάρκινγκ του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου, θα βρουν το αυτοκίνητο και την πινακίδα του και μπορεί να διαπιστωθεί πού ανήκει».
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις