Με μαύρα περιβραχιόνια παρέλασαν οι μαθητές στη Σάμο για την τραγωδία στα Τέμπη
Οι μαθητές στη Σάμο δεν ξέχασαν το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη και τίμησαν τα θύματα κατά την παρέλαση για την 25η Μαρτίου.
Στη σκιά της τραγωδίας στα Τέμπη πραγματοποιήθηκε η μαθητική παρέλαση στη Σάμο. Οι μαθητές του Γενικού Λυκείου παρέλασαν φορώντας μαύρα περιβραχιόνια στο μπράτσο τους για τα 57 θύματα της τραγωδίας των Τεμπών.
Μετά το τραγικό δυστύχημα οι μαθητές σε πολλές πόλεις της Ελλάδας διαμαρτυρήθηκαν με ποικίλους τρόπους για τις ζωές που χάθηκαν και ζητούν να τιμωρηθούν όλοι οι υπεύθυνοι.
Δείτε τις φωτογραφίες από την παρέλαση στη Σάμο, που δημοσιεύει το samos24.
Σημειώνεται ότι τη μνήμη των θυμάτων τίμησαν και οι μαθητές της Λάρισας, οι οποίοι παρέλασαν με μαύρες κορδέλες, μαύρα περιβραχιόνια και κονκάρδες.
- LIVE: Φιορεντίνα – Κόμο
- Γλυφάδα: Η σκοτεινή υπόθεση εξαφάνισης του 62χρονου
- Ο Έλον Μασκ απαντάει στην influencer που λέει ότι γέννησε το 13ο παιδί του κι αυτός δεν το αναγνωρίζει
- Παναθηναϊκός VS Ολυμπιακός: Η απόλυτη «μάχη» στο Κύπελλο, ο 12ος τελικός και τα ντέρμπι που έμειναν στην ιστορία (vids)
- Eλον Μασκ: Την Τρίτη τα αποκαλυπτήρια για το Grok 3
- Tourism Strong in Greece Despite Santorini Earthquakes